Foto: Aarhus Streetfood

Guide: 6 lækre boder hos Aarhus Streetfood 

Lyder en kulinarisk jordomrejse som noget for dig? Hos Aarhus Streetfood kan du gå på opdagelse i 30 lækre madboder og smage på retter fra alle verdenshjørner. 

Hos Aarhus Streetfood er der alle forudsætninger for både god stemning og spændende madoplevelser. Den tidligere busgarage er forvandlet til et sandt madmekka, så det er bare med at finde netop det streetfoodkøkken, der tiltaler dig! 

Som et nyt tiltag kan du på udvalgte tirsdage spise for kun 35 kr. hos Aarhus Streetfood! `Tasting Tuesday´finder sted tirsdag den. 21. november og tirsdag den 12. december, og på disse dage kan du hos hver madbod få en tastingret til kun 35 kr.

PitaPita 

PitaPita
Foto: Aarhus Streetfood

Hos PitaPita bliver der i den grad kræset for detaljerne. Pitabrødene bages friske på stedet og kan fyldes med enten falafel, oksekød eller kylling. Derudover kan du vælge mellem et stort udvalg af friske og sprøde grøntsager og toppe pitaen med hjemmelavet dressing.

Pitaerne kan både købes enkeltvis eller som menu med curly fries og dip, hvis sulten er ekstra stor. Er du ikke i humør til brød, er det også muligt at få det lækre fyld som en salatbowl. 

Prisniveau: 60-90 kr. 

Delicatezze Pasta Fresca

Delicatezze Pasta Fresca
Foto: Aarhus Streetfood

Leder du efter den autentiske italienske smag? Så er Delicatezze Pasta Fresca stedet. Selvom menuen skifter med årstiderne, er du altid garanteret 100% hjemmelavet pasta i et udvalg af smagfulde saucer. En klassisk carbonara eller bolognese er altid et sikkert hit, og skal den italienske oplevelse fuldendes, kan du slutte af med en portion tiramisu til dessert. 

Prisniveau: 35-90 kr. 

Báhn Mì Bandits 

Báhn Mì Bandits 
Foto: Báhn Mì Bandits

Er du mere til de asiatiske smage, kan du slå et smut forbi Báhn Mì Bandits og få vaskeægte vietnamesisk streetfood. Prøv for eksempel en bandit bowl, som er en vietnamesisk salat proppet med friske grøntsager og marineret gris eller kylling. Bowlen kan også laves både vegetarisk og vegansk.

Hos Báhn Mì Bandits kan du også prøve den vietnamesiske sandwich, Báhn mì, som består af en sprød baguette fyldt med de bedste vietnamesiske råvarer. Kan du lide din mad ekstra stærk, er det også muligt at toppe din bowl eller sandwich med spicy chilisauce.

Prisniveau: 65-95 kr. 

Mad Mex

Streetfood Mad Mex
Foto: Aarhus Streetfood

Det mexicanske køkken er kendt for sine farverige og smagfulde retter, og hos Mad Mex kan du vælge imellem de allerbedste klassikere. Her serverer de hjemmelavede tacos og tortillas fyldt med en masse friske og spicy ingredienser. Du kan også prøve en burrito bowl eller den helt klassiske chili con carne.

En portion sprøde nachos er en oplagt snack, og hos Mad Mex er de hjemmelavede og serveres lune med en queso ostesauce og salsa. Der er altså garanteret smæk på de gode mexicanske smage, når du bestiller hos Mad Mex. 

Prisniveau: 55-85 kr. 

Crêpes Á La Cart 

Crêpes Á La Cart 
Foto: Crêpes Á La Cart

Det bliver næsten ikke mere fransk end en god crêpe, og hos Crêpes Á La Cart laver de dem både som delikate madpandekager og søde dessert-crêpes. Prøv for eksempel en ægte fransk klassiker med skinke, ost og æg eller en opgraderet version med spinat, æg, bacon og feta.

Er du mest til de søde crêpes, skal du helt sikkert prøve en Crêpe Special med vaniljeis, friske jordbær og Nutella. Mums! 

Prisniveau: 35-80 kr. 

Za´atar 

Streetfood Za´atar 
Foto: Aarhus Streetfood

Hos Za´atar bygger opskrifterne på traditioner og sanseindtryk fra Jerusalems kulinariske univers. Her kan du blandt andet sætte tænderne i en autentisk malawach wrap, som er et friskbagt fladbrød fyldt med et mix af grøntsager, kød, hummus og dressing. De mange smagfulde ingredienser fås også som bowls med enten kylling, oksekød eller falafel.

Har du lyst til en snack eller bare at prøve flere små specialiteter, kan du også få salater, falafler og brød som små anretninger. 

Prisniveau: 25-75 kr.

 

Du kan læse mere om de lækre madboder hos Aarhus Streetfood på deres hjemmeside her.