Foto: Bluefin Sushi & Gin

6 lækre steder med sushi i Aarhus

Det er enkelt, det er lækkert, det er sushi! Vi guider dig til fem gode steder i Aarhus med den japanske ret på menuen.

Læs også: 6 steder med vietnamesisk mad i Aarhus

Sushi af eget design

Sushi Aarhus
Foto: Bluefin Sushi

Findes dit drømmesushistykke ikke i virkeligheden, er der hjælp at hente hos Bluefin Sushi. Pick’n’mix er et koncept, hvor du selv er arkitekten bag sushien – helt uden selv at skulle fifle med ris og bambusmåtter hjemme i privaten.

Pick’n’mix kan også være en del af ”all you can eat and drink”; for eksempel to timer med øl, vin, udvalgte drinks og sushi ad libitum for 399 kroner.

Frokostversionen uden drikkevarer lyder på 199 kroner i tidsrummet 12.00-16.00. Efter 16.00 er prisen 239 kroner i hverdagen og 259 i weekenden. Bluefins hjerte banker også for god gin, så det er oplagt for dig at smage en god gincocktail eller to, mens du nyder den japanske specialitet. 

Hvor: Bluefin Sushi, Borggade 4c, 8000 Aarhus C
Læs mere om Bluefin Sushi her. 

Hygge i Frederiksgade

A+ Siam Sushi
Foto: A+ Siam Sushi

På Frederiksgade finder du den lækre restaurant A+ Siam sushi. Her kan du både få a la carte og sushi ad libitum. Hvis du betaler 248 kroner i hverdagen og 10 kroner mere i weekenden, kan du vælge imellem deres mange sushiruller.

De har også et stort udvalg af varme retter som supper, gyoza og bao. Hvis du har mere plads i maven, kan du også slutte aftenen af med en lækker dessert. Prøv for eksempel deres Nutella tiramisu. Mums.

Restauranten på Frederiksgade er utroligt hyggelig, og passer perfekt til en date-night eller hyggelig aften med veninderne. Sushien bliver lavet til bestillingen, og fisken er altid frisk og lækker.

Hvor: A+ Siam Sushi, Frederiksgade 32, 8000 Aarhus C
Læs mere om A+ Siam Sushi på deres hjemmeside her. 

Menuer hos Nori Bar

Nori bar sushi
Foto: Nori Bar

Nori Bar laver klassisk, lækker sushi i hyggelige omgivelser. Hvis du hellere vil nyde det japanske fusionskøkken hjemme foran fjernsynet, laver de smarte take-away menuer, så du får mest mulig smag for pengene. Her er både til en, to og mange sultne sushi-elskere.

Prisen er ellers 198 for all you can eat i dagtimerne og 238 kroner i aftentimerne søndag-torsdag, ellers er det 258 kroner. Hos Nori Bar har de lækre starters og sticks til at begynde aftenen med, og alle dips er hjemmelavede.

Sushistedet ved Clemens Bro har også et lækkert drinkskort, du kan gå på opdagelse i.

Hvor: Nori Bar, Sankt, Clemens Stræde 7, 8000 Aarhus C
Læs mere om Nori Bar her.

Det nyere skud på sushi-stammen

Miyagi Sushi Aarhus
Foto: Miyagi Sushi

Den 1. maj åbnede en helt ny sushirestaurant i Aarhus, som lover, at kvaliteten er helt i top. Miyagi Sushi har samlet dygtige kokke, som har arbejdet på de bedste restauranter rundt i verden. Godt håndværk, passion og stor smag kendetegner deres tilgang.

Miyagi Sushi tilbyder selvfølgelig også det elskede all you can eat-koncept, hvor kun mætheden sætter grænser.

Her kan du både få sushiruller i alle slags, men også bao, gambas pilpil, marinerede krebsehaler og meget andet. Prøv det for 249 i hverdagen, og en 10’er oveni i weekenden.

Hvor: Miyagi Sushi, Nørre Allé 16, 8000 Aarhus
Læs mere om Miyagi Sushi på deres hjemmeside her. 

Sushi i hjertet af Aarhus

Tapashi Sushi Aarhus
Foto: Tapashi Sushi

Centralt i Aarhus ved Klostertorv finder du Tapashi. Som restaurantens navn antyder, kan du udover sushi simpelthen også vælge lækre tapas fra menuen.

Stedet er et oplagt kompromis, hvis du skal spise ude med en sushifornægter (de findes, selvom det er overordentligt svært at tro!) Desuden har Tapashi mange muligheder for vegetarisk sushi.

Der er flotte 30 procent rabat på take away samt gode rabatter på all you can eat and drink, når de indtages i huset. For at hindre madspild ved all you can eat har Tapashi en pris på 10 kroner per stykke sushi, hvis mere end tre stykker er ladt tilbage på tallerkenen. Ingen grund til fråds.

Hvor: Tapashi, Klostergade 52, 8000 Aarhus C
Læs mere om Tapashi på deres hjemmeside her.

Autentisk sushi til gode priser

Byens Sushi
Foto: Byens Sushi

Selvom smagsindtrykkene er store, er konceptet hos Byens Sushi ganske simpelt: god sushi til fair priser. På den måde kan alle være med og få glæde af det store udvalg af japanske specialiteter.

Kan du ikke få nok sushi, eller ønsker du at prøve lidt af det hele, tilbyder Byens Sushi all-you-can-eat. Her kan du, udover sushi, gå ombord i et stort udvalg af japanske specialiteter såsom sticks, rejer og edamamebønner og en masse andre små retter.

Når du vælger sushi ad libitum, kan du prøve alle de forskellige retter og bestille lige så mange, som du kunne tænke dig i to timer.

Byens Sushi står også klar med take-away, hvor du kan bestille frisk og lækker sushi lige til døren. 

Hvor: Byens Sushi, Søren Frichs Vej 51b 8230 og Åbyhøj, Kridthøjvej 5, 8270 Højbjerg
Læs mere om Byens Sushi på deres hjemmeside her. 

Sushi

Se alle