Søg spisesteder i Aarhus.
Se dine favoritter.

Din guide til madscenen i Aarhus

Arkiver: Spisesteder

Dolce Vita

Dolce Vita er et vaskeægte gelateria! Her bliver alle is bliver fremstillet efter italienske håndværkstraditioner og originale opskrifter – uanset om du er til frisk sorbet eller cremet mælkeis.

Byens Ismejeri

I Nicolinehus på Aarhus Ø finder du Byens Ismejeri. Her kan du nyde italiensk gelato lavet helt fra bunden af de allerbedste råvarer!

Mammis Gelato

Hos Mammis Gelato står de klar med fremragende isoplevelser til enhver anledning. Her er muligheder mange – uanset om du har lyst til istapas eller blot en lækker vaffelis!

Okkels

Hos Okkels bliver der lavet italienske håndrørte is for feinschmeckere! Her er alle varianter lavet helt fra bunden, så du altid kan nyde nye og unikke smage.

Zig´is

Hos Zig´is i Åbyhøj kan du nyde lækker, hjemmelavet italiensk is! Med et stort udvalg af smagfulde varianter er der helt sikkert noget for enhver smag.

Popsicle

Hos Aarhus Street Food finder du isbaren, Popsicle. Her er disken altid fyldt med mindst 15 forskellige iskolde fristelser! Du kan se frem til en ispind udover det sædvanlige.

Social Foodies

Hos Social Foodies kan du nyde en is med god samvittighed. Her går den gode smagsoplevelse nemlig hånd i hånd med social bæredygtighed!

Ishuset Marselisborg Havn

Hos Ishuset på Marselisborg Havn finder du byens, måske, største udvalg af hjemmelavet kvalitetsis. Her er der helt op til 26 varianter at gå på opdagelse i!

Restaurant Tiende

Vinder af SMAGprisen for Aarhus bedste restaurantoplevelses 2024

Gårdcaféen

hos Gårdcaféen i Latinerkvarteret i Aarhus stræber de efter at sikre den bedste stemning. Her kan du alle dage nyde et stort udvalg af klassiske smørrebrød.

Restaurant Klokken

Hos Restaurant Klokken står de klar med god dansk mad, smørrebrød og masser af hygge. Her fortæller hver bid en historie om kvalitet, dedikation og kærlighed til det danske køkken.

Skovmøllen

Midt i det rolige skovområde ved Moesgaard finder du Skovmøllen. Her har køkkenet dybe rødder i den danske madtradition med fokus på gode og lokale råvarer.

Vesterlauget

I Vestergade i Aarhus ligger Vesterlauget – en charmerende madbodega med god stemning og lækker mad. Her kan du nyde Laugets smørrebrød til gode priser.

Morfars Smørrebrød og Takeaway

Hos Morfars Smørrebrød og Takeaway får du smørrebrød som i de gode gamle dage. Stedet minder om en gammeldags smørrebrødsforretning, hvor der er helt styr på kunsten at lave et godt smørrebrød.

MIB smørrebrød

Hos MIB har det klassiske smørrebrød fået en renæssance. I MIBs mange bagerier i Aarhus kan du hente lækkert smørrebrød lavet på de bedste råvarer.

Anx

Hos Anx bliver de klassiske, danske frokostanretninger nyfortolket i forlængelse af Restaurant Frederikshøjs stolte traditioner. Her kan du se frem til smørrebrød af de bedste råvarer.

Restaurant Kalas

På charmerende Jægergårdsgade i hjertet af Aarhus finder du Restaurant Kalas. Her er maden inspireret af det klassiske, danske køkken med med et anderledes twist på de traditionelle retter.

Restaurant Kohalen

Hos restaurant Kohalen kan du nyde god dansk mad og klassiske smørrebrød i historiske rammer. Med sine mere end 100 år er stedet en af byens ældste restauranter.

Mor Anna

Vinder af SMAGprisen for Aarhus bedste bager 2024!

Craft Burger

Hos Craft Burger får du gourmetburgere med en unik smag. Glæd dig til en burgeroplevelse langt ud over det sædvanlige.

Plant Food

Hos Plant Food Aarhus er økologi og bæredygtighed i højsædet. Her får du lækre og smagfulde burgere helt uden kød!

The Burger Concept

Hos The Burger Concept er konceptet simpelt: høj kvalitet til priser alle kan forstå. Her får du saftige burgere skabt med masser af kærlighed og madglæde.

Burger Shack

Hos Burger Shack kan du være sikker på at få en saftig burger lavet på masser af kærlighed. Bøfferne er flammegrillede og lavet på 100% dansk oksekød

Burger Boom

Hos Burger Boom får du kvalitetsburgere i gourmetklassen! Her er kødet i centrum, og de saftige bøffer består af dansk kødkvæg.

Brødrenens Original

Hos Brødrenes Original serverer de saftige nyfortolkninger af de klassiske danske burgerfavoritter. Her kan du sætte tænderne i alt fra bøfsandwich til cheeseburgers.

Sharks Diner

Hos Sharks Diner får du burgere med bid i! Her får du et stort udvalg af lækre burgere og sammensætter selv din egen burgermenu.

Kødstadens Burger Joint

Kødstadens Burger Joint byder på høj kvalitet og burgere med alt det, en god og snasket burger skal indeholde.

Café Casablanca

Vinder af SMAGprisen for Aarhus bedste brunch 2024!

Berlin Gemüse Döner

Vinder af SMAGprisen for Aarhus bedste Take Away 2024!

Lula

Hos Lula kan du gå ombord i alt godt fra middelhavsområdet. Restauranten er inspireret af havet, den mediterranske livsstil, som bygger på comfort food og social dining.

Restaurant MellemRum

Hos Restaurant MellemRum bliver retterne skabt ud fra værdierne: hændværk, hygge og energi. Med en stor kærlighed til håndværket kreerer kokkene store smagsoplevelser for alle.

Restaurant Tiende

Når du besøger Restaurant Tiende, får du både den bedste udsigt over Aarhus og en restaurantoplevese i særklasse. Ligesom placeringen, er både maden og vinen helt i top.

Sjette Frederiks Kro

Hos Sjette Frederiks Kro kan du nyde den klassiske krostemning og gode smagsoplevelser i smukke omgivelser. Kroen ligger som en hyggelig oase tæt på byen, vandet og skoven.

Restaurant Havnær

På Aarhus Ø finder du Restaurant Havnær. Her kommer maden fra hjertet med inspiration fra både det nordiske og franske køkken.

Atelier 33

I hjertet af Aarhus finder du Atelier 33. Her bærer retterne præg af en stor passion for det franske køkken og råvarer i højeste kvalitet.

Restaurant Nögen

Restaurant Nögen er social dining med et helt særligt fokus: nemlig at mindske madspild og kreere smagsoplevelser hvor ingen ingredienser går til spilde.

Restaurant ET

Hos Restaurant ET møder det franske køkken den danske kreativitet i et smagfuldt univers. Her er der fokus på at servere mad af høj kvalitet i uformelle rammer.

Keyser Social

Hos Keyser Social står den på asiatisk social dining. Du kan forvente spændende retter, der er inspireret af Fjernøsten med referencer til det nordiske køkken.

Halibut Bistro

Med inspiration fra den franske bistro, serverer Halibut Bistro smagfulde fiske- og skaldrysretter. I restauranten på Aarhus Ø er der fokus på friske råvarer og spændende kulinariske oplevelser.

La Cabra Bakery

Hos La Cabra Bakery er der tænkt over selv de mindste detaljer. Det innovative bagværk er skabt med fokus på råvarer, økologi og uden kunstige tilsætningsstoffer.

MIBbageri

MIB bagerierne er efterhånden at finde mange steder i Aarhus – og det med god grund! Her er brødet altid langtidshævet og stenovnsbagt, og kagerne bages med de allerfineste ingredienser.

SchweizerBageriet

Hos SchweizerBageriet, som er Aarhus ældste bageri, gør de passionerede bagere en ære ud af at bage brød og kager af allerbedste kvalitet.

Jumbo Bakery

Forkæl dine smagsløg hos Jumbo Bakery, hvor et ungt team serverer de lækreste brød og kager. Her støtter du en lokal virksomhed med styr på sit håndværk.

Mor Anna

I hjertet af Latinerkvarteret i Aarhus finder du Mor Anna – et bageri hvor godt gammeldags håndværk møder kreativitet og innovative tilgange.

Berta Bageri

Hos Berta Bageri på Frederiks Allé bager de økologisk surdejsbrød efter de gamle traditioner. Her kan du vælge mellem alt fra rugbrød, boller, croissanter og snegle.

Salling Bageri

Hos Salling Bageri kan du hver dag købe friskbagt brød, lækre kager og friske sandwich til at tage med eller at nyde i den hyggelige café ved Strøget.

Spottag Bakery

Hos Spottag Bakery i Højbjerg stræber ejerne efter at skabe landets bedste bagerioplevelse med fokus på høj kvalitet, service og arbejdsglæde.

Black Sheep Gourmet – En gourmetoplevelse hjemme i stuen

Med en nytårsmenu kan du nyde en førsteklasses gourmetoplevelse og tilbringe tid sammen med dine gæster i stedet for at bruge aftenen i køkkenet.

DiningSix – Smagfuld nytårsmenu ud af huset

DiningSix står klar med årets tre-retters nytårsmenu ud af huset, så du kan læne dig tilbage og komme smagfuldt ind i det nye år.

Galåre

Hos Galåre er der fokus på bæredygtighed og råvarer i topkvalitet. I den hyggelige café kan du sammensætte din egen brunch med op til 7 forskellige retter.