Den ultimative shawarma guide i Aarhus

Rulle, shawarma eller rullekebab – kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder det, så har de fleste nok sat tænderne i sådan en. I Aarhus er der rigtig mange forskellige steder, der sælger shawarma, og niveauet er generelt rigtig højt. 

Om det er en craving på vej hjem fra byen med høj promille, takeaway til en fredag aften eller når man bare ikke orker at lave aftensmad – er shawarma aldrig en dårlig idé! Her er en guide til de mest populære shawarma steder i Aarhus og vores anmeldelser af stederne

ShawarmaMesteren – Her fejler smagen ikke noget

Shawarma
Billede: ShawarmaMesteren

Hos ShawarmaMesteren serverer de en lidt mindre shawarma sammenlignet med andre, som er fuld af smag. Brødet er tykt, og det giver et godt bid til shawarmaen. Kødet er dejligt krydret med smag af varme krydderier, og så er det saftigt og har en god smag. Salaten bliver fremhævet af flere af panelets deltagere: især den friske rødkål fremhæves som rigtig god og som et element, der både giver en god konsistens og en dejlig smag. Chilien føles ikke så stærk, nogle kunne måske godt bruge lidt mere varme, men det er jo en smagssag. Dressingen er god og i passende mængder. Samlet set en virkelig gennemført shawarma. 

Adresse: Guldsmedgade 17, 8000 Aarhus C
Pris: 60 kr. 
Rating: 4,8 ud af 5 stjerner baseret på 332 anmeldelser på Google

Shawarma King – En vaskeægte shawarma klassiker

Shawarma King er en vaskeægte klassiker, som også har åbent ud på de sene nattetimer. Brødet er helt tyndt og hjemmebagt og har en virkelig god smag. Man kan godt lide dressing her, og det er helt okay, for den er rigtig god. Kødet er flot stegt, så det smager af noget og samtidigt er saftigt. Et lille twist er, at der er persille sammen med rødløget, som giver en helt særlig smag. Chilien er moderat stærk, så de fleste kan være med. En virkelig god shawarma, som redaktionen er glad for!

Adresse: Immervad 1, 8000 Aarhus C
Pris: 59 kr.
Rating: 4,5 ud af 5 stjerner baseret på 705 anmeldelser på Google

Hos Bilal – Lokkende duft og god smag

Det her er lidt af en klassiker, som, udover at have afdelingen over for Magasin, oprindeligt er fra Bazar Vest. Her får du et rigtig godt og tyndt brød, kødet er lækkert stegt, og du kan tydeligt dufte, at det her kommer til at smage godt. Hos Bilals shawarma har de en pæn mængde dressing, som nogle måske kunne synes var for meget mens andre synes det er lige tilpas – smag og behag. Chilien har en pæn styrke, som spiller godt sammen med resten af indholdet. Den er tung, både i vægt, men også i smagen. En rigtig god shawarma.

Adresse: Immervad 7, 8000 Aarhus C
Pris: 70 kr.
Rating: 4,1 ud af 5 stjerner baseret på 157 anmeldelser på Google

Shawarma Bar – En Aarhus klassiker, der kan anbefales

Shawarma
Billede: Shawarma Bar

Det her er faktisk Aarhus’ allerførste shawarmabar, så der ligger mange års perfektion bag den her rulle. Brødet er mellemtykt og har en lidt sej konsistens, som deler vandene lidt, men det har en flot afbagning. Kødet har varme krydderier, der giver en god smag, som de fleste i panelet godt kan lide. Nogle synes, at der godt kunne have være lidt mere kød i rullen, andre mener, at fordelingen mellem kød og salat var god. Hver person, sin smag. Salaten er klassisk og passer supergodt til. Det her er en Aarhus-klassiker, som vi klart kan anbefale.

Adresse: Guldsmedgade 8, 8000 Aarhus C
Pris: 50 kr. 
Rating: 4,2 ud af 5 stjerner baseret på 285 anmeldelser på Google

Royal Shawarma Bar – Shawarma enhver anmelder vil kunne lide

Shawarma
Billede: Royal Shawarma Bar

Royal Shawarma er lidt af en anmelderdarling, og det forstår vi godt. Brødet er flot hjemmebagt og har en mellemtyk konsistens, der flot omkranser indholdet. Kødet er forrygende, du kan virkelig smage kvaliteten, og der er MASSER af det. Salaten er klassisk og gør lige det, den skal. Men det, der i den grad falder i øjnene – eller i smagsløgene – er chiliens styrke. Den er testens klart den stærkeste af alle. Så hvis du elsker en rigtig stærk chili, så bestil din shawarma med – og ellers skal du bare nyde rullen uden. Det her er en virkelig god shawarma, hvor det hele er meget veludført.

Adresse: Ryesgade 28, 8000 Aarhus C
Pris: 59 kr.
Rating: 4,3 ud af 5 stjerner baseret på 376 anmeldelser på Google

Snasket take away

Se alle