Stiftens Caramella: Stort slikudvalg og hjemmelavet italiensk is

Elsker du også bland-selv-slik? Og italiensk is? Og sjovt børneslik, der bringer nostalgi frem? Så er det uden tvivl Stiftens Caramella ved Bruuns Galleri, du skal besøge. Den store slikbutik har et kæmpe udvalg af frisk bland-selv-slik af høj kvalitet og sjovt indpakkede børneslik, der bringer de voksne tilbage til barndommen. Derudover har Stiftens Caramella, som den eneste slikbutik i Aarhus, hjemmelavet italiensk is. Mums! 

Bland-selv-slik hos Stiftens Caramella
Foto: Stiftens Caramella Instagram

Læs også: 3 steder med himmelsk slik og søde sager

Kæmpe udvalg af frisk bland-selv-slik til enhver smag

Når du træder ind hos Stiftens Caramella på M.P. Bruuns Gade bliver du mødt af bland-selv-slik bøtter i lange baner. Udvalget er kæmpe, og du bliver næppe skuffet, for dine favoritter er der med stor sandsynlighed. Du finder alt, hvad hjertet begærer, indenfor vingummi, lakrids, chokolade, surt slik, bolcher og mere til. 

Fyld godteposen med bløde vampyrer, centerchokolader, sukkerjordbær, djunglevrål, colasutter, M&M’s, kulørte fisk, røde hunde, sure søstjerner, lakridskringler skumbananer, p-tærter, praliner og briokarameller, som du ikke knækker tænderne på! Bland-selv-slikket er nemlig altid frisk og lækkert, så konsistenserne er præcis, som de skal være.

Bland-selv-slik
Foto: Stiftens Caramella Instagram

Udvalget af bland-selv-slik hos Stiftens Caramella taler både til børn og voksne. Ethvert barn vil elske at gå på opdagelse i butikkens sjove udvalg af slik, som er en oplevelse i sig selv. Slikbutikken har et stort udvalg af alt det klassiske Hariboslik – og varianter som du kun finder ganske få steder.

Men for voksne slikelskere er den søde oplevelse lige så spændende med de mange varianter. Især chokoladeudvalget er stort og måske endda det største blandt slikbutikker i Aarhus. Du finder naturligvis også et stort udvalg af gelatinefrit og vegansk slik. 

Prisen på det overdådige bland-selv-slik er også ganske overkommelig, taget kvaliteten og udvalget i betragtning. Du kan nemlig blande 100 gram for 13,95 kroner. Så forkæl dig selv og familien med lækkert fredagsslik, lørdagsslik eller bare-fordi-slik fra Stiftens Caramella. 

Læs også: 3 kanongode kagesteder i Aarhus

Hjemmelavet italiensk is i spændende varianter

Hjemmelavet italiensk is hos Stiftens Caramella
Foto: Stiftens Caramella Instagram

Er du mere til is end bland-selv-slik? Eller hvem siger, at man skal vælge…

Som den absolut eneste slikbutik i Aarhus, byder Stiftens Caramella også på det lækreste hjemmelavede gelato is. Den dedikerede indehaver Marianne Andersen har brugt flere år på at rejse til Italien for at lære den helt rigtige måde at lave isen på. Derfor bliver isen selvfølgelig også lavet selv af Stiftens Caramella, hvor de på førstesalen producerer isen frisk i deres egen professionelle ismaskine.

Butikken har hele 16 forskellige smagsvarianter af den italienske is, som er helt frisklavet. Du finder spændende, unikke isvarianter med inspiration fra det store udvalg af bland-selv-slik. Det betyder, at du kan forkæle din søde tand med Snickers-is, Bubble Fizz-is, vaniljefudge-is, Toblerone-is og kinderæg-is. Du finder også mere klassiske varianter som kaffe, lakrids, cookie, Nutella, chokolade og pistacie.

Den lækre is kan både købes i vaffel, bæger og i bøtter til at tage med hjem. Og den gode nyhed er, at priserne er nogle, som alle kan være med på. En kugle af den hjemmelavede italienske is koster nemlig kun 20 kr., to kugler 29 kr., og hele tre kugler 35 kr. Det er virkelig skarpe priser, sammenlignet med andre isbutikker med gelato is.

Så uanset om vejret er til en forfriskende is på en varm sommerdag, eller om vejret nærmere indbyder til indehygge derhjemme, så smut forbi efter den italienske is. Og så kan du jo passende snuppe noget bland-selv-slik med også!

Læs også: 3 skønne steder med is i Aarhus

Sjovt slik til børn – der bringer nostalgi frem hos de voksne

Retroslik
Foto: Stiftens Caramella Instagram

Kan du huske chokoladeguldmønterne, Bubblicious tyggegummi, candyfloss og pulverslikkepinde fra din barndom? Så bliver du bragt direkte tilbage, når du oplever Stiftens Caramellas sjove udvalg af retroslik. Tag dit barn med, og vis alle de sjove former for slik, som du spiste som barn. 

Slikbutikken har også sjove søde sager, som trender i tiden lige nu. Du kan eksempelvis finde de populære japanske sodavand, som trender på TikTok. Men for indehaveren Marianne Andersen er det dog vigtigt at understrege, at hun ikke ikke tager hvilke som helst slikprodukter ind. Hun undersøger altid nye produkter grundigt, inden hun sælger dem i butikken. For intet er, ifølge hende, vigtigere end fødevaresikkerhed, især når det skal spises af børn. 

Besøg Stiftens Caramella før biografturen – åbent alle dage 10-22

Stiftens Caramella M.P. Bruuns Gade
Foto: Stiftens Caramella Instagram

Med sin placering lige ved Bruuns Galleri, er det oplagt at købe bland-selv-slik hos Stiftens Caramella før biografturen. Åbningstiderne skal du ikke bekymre dig om, for den overdådige slikbutik har nemlig åbent alle dage kl. 10-22. Står den på hjemmehygge fredag eller lørdag aften, er det også bare at smutte omkring og blande alt dit yndlingsslik! Det vil næppe blive skuffet. 

Mangler du noget helt særligt slik til en begivenhed? Måske en pigefødselsdag med lyserødt tema? Så kan du være sikker på at finde en masse lyserødt slik hos Stiftens Caramella – og også i resten af regnbuens farver. 

Så næste gang lækkersulten melder sig; smut forbi Stiftens Caramella og forkæl dig selv og dine kære med det store udvalg af frisk bland-selv-slik, hjemmelavet italiensk is og sjovt retroslik. 

Du finder Stiftens Caramella på M.P. Bruuns Gade 17, 8000 Aarhus C. 

Følg med på slikbutikkens Instagram her.