Foto: Markedshallen Nicolinehus

Velkommen til Markedshallen på Aarhus Ø

Der er mad, liv og glade dage i den nye Markedshal Nicolinehus på Aarhus Ø, der slog dørene op mandag den 6. februar.

Har du endnu ikke besøgt den nye Markedshal i Nicolinehus på Aarhus Ø, så er tiden ved at være inde. De nye lokaler er nemlig prydet med samtlige aktører, der serverer lækkert mad og drikke.

Markedshallen er bygget op som et stort madmekka, hvor duften fra de forskellige køkkener rammer dig, som du begiver dig rundt i hallen. Her kan du lade dig friste af de mange lækre tilbud, inden du vælger det måltid, der passer bedst til dit mad-humør. Der er mange ting at vælge imellem, så vi tør godt garantere, at der er noget for enhver smag. Vi har lavet en oversigt over de forskellige steder herunder.

Øens Købmand

Hos Øens Købmand kan du få mad lavet med omtanke, med de bedste råvarer fra hele Jylland. Øens Købmand gemmer på både en bager, konditor, delikatesse, slagter og en bistro. Du kan læse mere om Øens Købmand her.

Fish Project Bistro

Fish Project Bistro er en fiskebistro, der vil servere et hav af fisk og skaldyr med bobler. Fish Project Bistro er lavet i samarbejde med Clausens fiskehandel, der leverer friske råvarer.

Samsø Madsnedkeri

Samsø Madsnedkeri laver hjemmelavet pasta og gnocchi med råvarer fra Samsø, hvor parret Philip og Katrine Hougesen stadig kører deres første restaurant. På menuen kan du blandt andet vælge mellem retter som carbonara, pasta ragú og pasta burrata. Du kan læse mere om Samsø Madsnedkeri i artiklen her.

Yi-East

Yi-East laver lækre kinesiske dumplings, men det er også muligt at få sichuan nudler og forårsruller. Mhhh!

Byens Ismejeri

Byens Ismejeri laver hjemmelavet italiensk gelato, der tilfredsstiller den søde tand. Mums!

Zocalo

Zacalo er Markedshallens mexicanske spisested. Her kan du smæske dig i lækre tacos, burritos, quesadillas og veganske bowls – alt sammen lavet fra bunden af nøje udvalgte råvarer. De lækre quesadillas kommer i tre varianter – Smoky BBQ, El Tajin Spicy og Dolores Green.

Faour

Hos Faour laver prisvindende falafler og autentisk arabisk mad. Du kan blandt andet se frem til forskellige mezze retter som hummus, baba ganoush, tabbouleh, flad brød og meget mere.

Burger Anarchy

En god burger skal der naturligvis også til, og den finder du hos Burger Anarchy, der er kendt for at eksperimentere med unikke og kreative opskrifter på gourmet-burgere. Læs mere om Burger Anarchy her.

VorforVaffel

Hos VorforVaffel finder du et lækkert udvalg af salte og søde vafler med alt den topping, du kan forestille dig. Prøv for eksempel vafler med brunsvigersovs og flormelis, iskugler, guf og en flødebolle. Lyder det lige lækkert!

Brew Bar

Brew Bar er en ølbar, der er lavet i samarbejde med Carlsberg. Her finder du altså gode klassikere, som du kan nyde med dit lækre mad.

Oak Bar

Er du ikke til øl, så er der heldigvis også andre alternativer. For eksempel hos Oak Bar, der er en cocktail- og vinbar, der er lavet i samarbejde med Njord Gin.

Gaia

Hos Gaia går turen til Grækenland med et lækkert udvalg af græsk street-food.

Lima

Lima brænder for at give dig en oplevelse af Sydamerika. Her får du lune empanadas, pivfrisk ceviche og lækre tapasbræt med en iskold pisco sour eller chicha limonade på lilla majs, ananas og lime til. Så bliver det ikke bedre! 

Fest og farver

Hver fredag og lørdag vil Markedshallen blive indtaget af DJ’s, der er klar til at spille op til en god weekend. Det skriver Markedshallen i et opslag på deres Instagramprofil.

Baren i Markedshallen holder åbent til klokken 22.00 fra mandag til fredag, mens øllene bliver langet over disken til lyden af DJ pulten til klokken 24.00 både fredag og lørdag. Søndag lukker baren klokken 21.00.

De forskellige køkkener har åbent fra 11.30 til 21.00 alle ugens dage, så det er muligt både at spise en lækker frokost eller aftensmad. Øens Købmand har åbent fra 7.00 til 22.00 fra mandag til torsdag, 8.00 til 23.00 om lørdagen og 8.00 til 21.00 om søndagen.

Udover det nye madmekka i Markedshallen, så består Nicolinehus også af flere butikker. En af dem er sushirestauranten Letz Sushi, der åbnede tilbage i august. Snart åbner også pizzarestauranten Melværk, der serverer sprøde gourmetpizzaer. Du kan læse mere om Melværk her.