Foto: Melværk

Melværk åbner ny restaurant på Aarhus Ø

Restaurant Melværk, der er skaberen bag Danmarks bedste gourmetpizza, udvider med ny restaurant på Aarhus Ø i 2023.

Fior di latte, gule tomater, arancini, trøffelmayo, bøgehatte, parmesan og timian. Det er ingredienserne bag Danmarks bedste gourmetpizza, Italian Balls, der blev kåret til Food Expo 2022.

Skaberen bag gourmetpizzaen er den familiedrevne, italiensk inspirerede Restaurant Melværk, der åbnede den første restaurant i Risskov Brynet i slutningen af år 2021 – men nu er Melværk klar til at udvide med en ny restaurant i et af lokalerne i Nicolinehus på Aarhus Ø.

Pizza med kærlighed og de rigtige råvarer

Det er ægteparret Nadia og Sharif Marjan, der står bag den prisvindende restaurant. Sammen har de to børn, og nu er den lille familie flyttet til Aarhus Ø – både med restauranten og i privaten.

“Vi glæder os så meget til at blive en del af Ø-samfundet, som vi også er flyttet til privat. Og vi knokler på livet løs for at gøre alt klar til jer på den anden side af 2022”, sådan skriver Melværk i et opslag på deres Instagramprofil.

Det er ikke hvilken som helst dej, der danner bunden for de lækre pizzaer, som restauranten serverer. Hos Melværk er det nemlig kombinationen af kærlighed, de rigtige råvarer, mennesker og unikke omgivelser, der danner rammen for omdrejningspunktet.

“Det er mel og vores dej. Dejen er det, der gør vores mad ekstraordinær. Dejen er det, vi nørder med, ” sådan skriver Melværk på deres hjemmeside.

Læs også: Flittige bybier bag årets honninghjerte fra Lagkagehuset

Pizza til dessert?

På menuen hos Melværk er der også en mere atypisk pizza. Nemlig Go Nuts, der er kåret til Danmarks bedste dessertpizza.

Sådan en sag består af en pizzabund med pistaciecreme, pistacies og ristede pistacier.

Lyder det alligevel lidt for specielt for dig, så kan du også få isen alene – og den bliver altså leveret af Mammis Gelato. Udover pistacieis kan du også vælge mellem hasselnød-, frugt og vaniljeis eller citron sorbet.

Restauranten serverer naturligvis også den klassiske italienske dessert, tiramisu, bestående af ladiefingers, som er vædet med stærk kaffe og typisk amaretto likør. Lyder det lige lækkert!

Pizza

Se alle