Foto: LETZ SUSHI

LETZ SUSHI åbner ny restaurant på Aarhus Ø

Sushikæden LETZ SUSHI er klar til at servere deres velkendte mad på Aarhus Ø, når restauranten torsdag den 25. august slår dørene op

Letz go eat some sushi. Hvis du bor på Århus Ø og godt kan lide de mundrette japanske retter, så kan du godt begynde at tælle dage ned til åbningen af den nye LETZ SUSHI AARHUS Ø. 

Den nye restaurant åbner i et af lokalerne i det nye bolig- og erhvervsbyggeri Nicolinehus. Det bliver således i et spritnyt lokale med udsigt lige ud til det populære havneområde Bassin 7, at LETZ SUSHI på torsdag den 25. august kan byde sine gæster velkommen i den nye restaurant. 

Restauranten kommer til at kunne rumme 40 siddende gæster indendørs og har yderligere et stort område til udeservering, når vejret tillader det.

En attraktiv bydel 

Placeringen af den nye restaurant er nøje udvalgt. LETZ SUSHI skriver i en pressemeddelelse, at de ser Aarhus Ø som en virkelig attraktiv bydel, som passer rigtig godt til den type restaurant og forretning sushikæden er. 

”Vi ser en kvalitetsbevidst beboerskare, der ikke ønsker at gå på kompromis, og som potentielt vægter kombinationen af ansvarlighed og selvforkælelse i lige så høj grad som os,” skriver LETZ SUSHI. 

Sushikæden har tidligere haft en container ved Bassin 7, men glæder sig nu til at kunne give de mange beboere og gæster på Aarhus Ø den fulde oplevelse af LETZ SUSHI. 

Med opførelsen af Nicolinehus har Aarhus Ø den seneste tid fået glæden af flere nye butikker, der bidrager med endnu mere liv til den isolerede bydel. Blandt andet med åbningen af Føtex Food tilbage i juni, der har været længe ventet tiltag på øen. 

Læs også: 5 steder i Aarhus med forfriskende iskaffe

Green Kayak 

Den nye restaurants placering tæt ved vandet giver også en naturlig kobling til LETS SUSHI´s produkter.  

Derudover giver det også muligheden for, at kæden ved denne restaurant kan bringe dens samarbejde med GreenKayak i spil. GreenKayak er en bæredygtig organisation, der engagerer frivillige i kampen mod miljøforurening, imens de sejler kajak.  

”Samarbejdet betyder, at beboere og andre interesserede gratis kan låne en kajak, hvis tiden bliver brugt på at samle plast op af havnen. På den måde er vi sikre på, at det ikke ender i maven på vores fisk.”

Åbningen af Letz Sushi på Århus Ø er en del af en større udvidelse. Der går derfor ikke længe, før restauranten også er at finde i Risskov.