Foto: Tivoli Friheden

To nye restauranter er åbnet i Tivoli Friheden

Tivoli Friheden har fået en ny stor scene, og scenebygningen er samtidig blevet hjem for de to nye restauranter Backstage og Madscenen, som byder på lækre madoplevelser i stemningsfulde omgivelser.

Tivoli Friheden er altid garant for hyggelige stunder for hele familien – og det gælder ikke mindst i forlystelsesparkens mange spisesteder.

Tidligere på året indviede Tivoli Friheden en helt ny scene, som samtidig gav anledning til åbningen af to nye spisesteder i den nyopførte scenebygning. Restauranterne er helt ideelle som startskud til en god koncertaften i Tivoli Friheden, når nogle af landets mest populære musikartister indtager den nye store scene med plads til op til 15.000 gæster.

Blandt Tivoli Frihedens to nye restauranter finder du Backstage, hvor du kan nyde et bredt udvalg af anretninger serveret som deleretter, mens den anden restaurant er Madscenen med et stort tag-selv-bord af både kolde og varme retter.

Backstage

På Backstage tager menuen afsæt i sæsonens råvarer, hvor maden bliver serveret som små deleretter.

Konceptet giver mulighed for at smage på flere retter, så du kan dele de forskellige smagsoplevelser med dem, du er afsted sammen med.

Som gæst på Backstage kan du også følge med i hele processen fra bestilling til servering, da måltiderne bliver tilberedt i det åbne køkken helt ud til restauranten.

Social madoplevelse

Backstage byder på delemad serveret ved bordet, og i forbindelse med Fed Fredag og andre koncertdage kan du bestille snacks, syv anretninger og dessert, mens det også er muligt at bestille menuen som vegetarisk.

Anretningerne består af brød og rørt smør, marinerede rejser, røget laks, grillede asparges, sprød salat, brasseriet dansk gris (slider) og langtidssteget dansk kalv. Alt sammen til en pris på 325 kroner.

Læs også: Ny japansk gastropub: KAZO Izakaya er åbnet i Jægergårdsgade

Stort udvalg af drikkevarer

Hos Backstage kan du tilkøbe snacks og dessert, mens det også er muligt at gå ombord i restaurantens drikkevarebuffet med bobler, rosé, hvidvin, rødvin, øl, vand og saft. Prisen lyder på 300 kroner for to timer med alt det, du kan drikke.

På Tivoli Frihedens øvrige åbningsdage består delemenuen af fem anretninger til 220 kroner (minimum 2 personer), og derudover kan du bestille snacks, dessert, børneretter samt forskellige kolde og varme retter a la carte.

Madscenen

I Tivoli Frihedens nye scenebygning finder du i stueniveau den nye restaurant Madscenen, hvor du kan udforske restaurantens sæsonaktuelle tag selv-bord.

Fra restauranten kan du også nyde den flotte panoramaudsigt over Svanesøen i den historiske forlystelsespark.

Læs også: Michelin 2022: Her er stjernerne i Aarhus

Med plads til hele familien

Atmosfæren i Madscenen er uhøjtidelig og afdæmpet, så du nemt og bekvemt kan få stillet sulten i de stemningsfulde rammer. Al mad og alle drikkevarer er inkluderet i prisen, og der er noget for enhver smag, så det handler blot om at læne sig tilbage og nyde oplevelsen i restauranten.

Hos Madscenen er der plads til hele familien, og alle kan vælge præcis det, de har lyst til i restaurantens tag-selv-bord.

Under Fed Fredag og andre koncertdage er prisen for tag-selv menuen og drikkevarer i 2 timer 449 kroner pr. person. På øvrige åbningsdage er der tag-selv-mad og drikkevarer i 1,5 time, og her lyder prisen på 249 kroner for voksne over 140 cm, og 100 kroner for børn under 140 cm, mens børn under 90 cm spiser gratis.

Noget for alle

Hos Madscenen er der et børnebord med blandt andet stegte pølser, lune frikadeller, nuggets og skåret frisk frugt og grønt.

Blandt de kolde retter kan du sætte tænderne i et stort udvalg af forskellige salater som for eksempel cæsarsalat, couscous salat, siciliansk pastasalat og melonsalat. De varme retter består af sæsonens grøntsager stegt med sesam og soja, citronstegt dansk kylling, langtidstilberedt dansk kalv og syltede svampe med sprøde majs og persille.

Blandt drikkevarerne er der et godt udvalg af sodavand, øl, saft, bobler, rosé, hvidvin og rødvin. Til maden er der også forskellige slags tilbehør, saucer og dressinger, mens du til slut kan få lidt til den søde tand med softicebar eller dagens kage.

Læs også: 9 steder i Aarhus, der byder på sommerlig jordbærtærte

Tag familien med

Se alle