Foto: Steffen Vidar Jensen og Fabel Media

Michelin 2022: Her er stjernerne i Aarhus

Mandag den 4. juli blev de nye restauranter i Michelin Guide Nordic Countries 2022 præsenteret i Stavanger. Her får du overblikket over stjernerne i Aarhus.

Der er god grund til at være en stolt aarhusianer i dag.

Ved præsentationen af de nye restauranter i Michelin Guide Nordic Countries 2022, som fandt sted i koncertsalen i Stavanger, Norge, i går, var der nemlig et fint stjernedrys til Aarhus.

Tre aarhusianske restauranter bevarede deres stjerne – og én restaurant fik endelig og meget velfortjent sin Michelinstjerne nummer to.

Fortsat udvikling og jagt på perfektion

Det var naturligvis Restaurant Frederikshøj, der i går aftes endelig kunne bryste sig af hele to af de eftertragtede stjerner.

Frederikshøj fik sin første Michelinstjerne i 2015 med køkkenchef Wassim Hallal i spidsen, og det var selvsamme Wassim Hallal, der modtog stjerne nummer to i Stavanger i går.

“Den 2. stjerne til Frederikshøj understreger restaurantens fortsatte udvikling og jagt på perfektion,” skriver Michelin Guide Nordic Countries i en pressemeddelelse.

Wassim Hallal blev også hædret med en Michelin Chef Mentor Award, én af Michelins Special Awards, som hylder talentfulde teams og store personligheder.

Læs også: Restaurant Frederikshøj i Aarhus får Michelinstjerne nummer to

Glade restauranter på sociale medier

Restaurant Gastromé, Restaurant Domestic og Restaurant Substans bevarede alle deres Michelinstjerne.

“Nu kan festen begynde for vores super seje team, som var med til at sikre, at vi kunne genvinde vores stjerne. Uden jer kunne vi ikke gøre det! ⭐️ Tak til vores fantastiske gæster, som i den grad gør det værd at gå på arbejde,” skriver Restaurant Gastromé på Instagram.

Også Restaurant Substans har skrevet om aftenens uddeling.

“Et år mere blandt de aller bedste! Vi er stole, glade og rørte. Vi opper os hver dag, og har aldrig været bedre end nu. Tak til verdens bedste crew – uden jer kunne vi ikke gøre det igen! 🙏🍀🧡” står der på restaurantens Instagramprofil.

Ny Bib Gourmand i Aarhus

Michelinprisen Bib Gourmand gives til restauranter, der leverer god mad til rimelig priser, og i år blev Møf på Vesterport én af de nye pristagere.

“Endnu en milepæl er nået. I dag blev vi endnu engang anerkendt for det arbejde vi har lagt i Møf. Tak til hele personalet på Møfferen. Bib, bib, biiiiiiiibbbbbbb” skriver Møf på Instagram.

Pondus og anx har i Michelin Guide Nordic Countries 2022 bevaret deres Bib Gourmand.

Michelin

Se alle