Foto: Pixabay

3 steder i Aarhus, hvor du kan få lækre pandekager

Vild med de flade pandekager? Her får du tre steder i Aarhus, hvor du kan sætte tænderne i en vaskeægte klassiker.

Hjem til Frederiksgade

Hos Sofies Forældre, Frederiksgade 74, st.th, 8000 Aarhus C

Det bliver ikke mere hjemligt end hos den hyggelige Hos Sofies Forældre: Bløde stole og sofaer, blomstret stel, duften af friskbrygget kaffe og te… og naturligvis pandekager på menuen. Så føles det altså næsten som et besøg i barndomshjemmet! Du kan – selvfølgelig – få den klassiske version med sukker eller marmelade, og har du lyst til at skeje ud, byder caféen også på en lidt mere fræk udgave med sirup, Nutella eller vaniljeis og chokoladesauce. Oh yeah. Er sulten til mere end pandekager, finder du et hav af andre muligheder på kortet, blandt andet røræg med rugbrød og bacon, forskellige sandwich, suppe og madtærter. Velbekomme!

Det franske hjørne

The French Corner, Aarhus Street Food, Ny Banegårdsgade 46, 8000 Aarhus C

Glæd din frankofile side for en stund, og smut forbi The French Corner hos madmarkedet Aarhus Street Food. Boden byder på klassiske crepes med toppings som Nutella, Ferrero Rocher eller æblegrød og kanel. Skal det være ekstra vildt, så bestil The World Champion 2.0: Nutella, banana, Oreo og Kinder Bueno. Halleluja! The French Corner byder også på galettes, franske madpandekager, med fyld som skinke og ost eller spinat, flødeost og gedeost. Mmh. Psst: Skal du ha’ en kaffe til din pandekage – og det synes vi, du skal – kan du få en friskbrygget version med bønner fra CleverCoffee hos madmarkedets egen Kaffebaren.

Læs også: Lokalt ristede bønner og surdejskager: Ny kaffebar åbner på Mejlgade

Økoglæde på Mejlgade

Café Frida, Mejlgade 14, 8000 Aarhus C

Skal din pandekage ledsages af andre gode brunchretter? Så er et besøg på Café Frida sagen. Her kan du vælge mellem seks eller 10 gode sager på tallerkenen, og din pandekage, ja, den er hjemmelavet og klassisk, serveret med sirup til. Mums. Derudover kan du vælge mellem flere fristelser, lavet på økologiske råvarer, som for eksempel røget laks med urtecreme, karryhummus, ristede kartofler eller dagens grød. Café Frida er en socialøkonomisk virksomhed, som udover at være en café er et afklaringstilbud for sårbare kvinder i alderen 18 til 30 år, der har brug for støtte til at komme i gang med uddannelse eller job. God stil.
Franske fristelser

Se alle