Foto: Okkels

Okkels udvider med ny isbutik i Aarhus C 

Snart er der spændende nyheder på isfronten i Aarhus. Den anerkendte ismager Okkels, som har begejstret iselskere siden 2006, åbner nemlig en ny butik i hjertet af Aarhus i starten af marts måned. Udover at være en tilføjelse til rækken af Okkels isbutikker, indfanger den nye butik i Aarhus C også historien om kædens ejer, Thomas Okkels. Det var nemlig i de helt samme lokaler, han startede sin karriere i isbranchen.

Ny Okkels-butik i nostalgiske lokaler

Okkels isbutik
Foto: Okkels

Når Okkels til marts slår dørene op for endnu en butik i kæden, bliver det i nogle ikke helt tilfældige lokaler på Nørregade i Aarhus C. Stedet rummer mange års ishistorie, da det er her Paradis siden år 2000 har holdt til af flere omgange.

Det er også her ejeren af Okkels, Thomas Okkels, for 22 år siden startede sin karriere i isbranchen. Han fortæller, at det er meget nostalgisk at skulle åbne en Okkels butik i de samme lokaler, hvor han for efterhånden mange år siden arbejdede og lærte om kunsten af håndlavet is. Åbningen af den nye butik markerer på den måde et slags “fuld cirkel” øjeblik for Okkels-kæden.

Håndlavet is med de bedste råvarer

Okkels is Aarhus
Foto: Okkels

Hos Okkels er missionen at lave Danmarks bedste is, så alle kunder forlader butikkerne lidt gladere, end da de kom. Den høje ambition er understreget af Okkels’ unikke og egenudviklede opskrift, der er selve fundamentet for hele isproduktionen.

Det har ikke været helt let for Thomas Okkels at udvikle den perfekte grundbase til den håndlavede is, men efter to års eksperimenteren med forskellige råvarer, er opskriften nu i den grad på plads.

Den lækre is bliver fremstillet frisk i hver enkelt Okkels-butik, således får den nye Okkels butik i Aarhus også isfremstilling i baglokalet. Den laves på økologisk letmælk, yoghurt eller vand, og har derfor også et lavere fedtindhold end mange andre is. Den unikke grundbase til isen bliver lavet på et lille sted syd for Livigno i Norditalien, så isen får den perfekte smag og cremede konsistens.

Når du bestiller en is hos Okkels er det tydeligt, at der er kræset for detaljerne. Mange af varianterne, du kan finde i isdisken, er lavet ægte og friske råvarer. For eksempel består pistacieisen af 100% ristede pistacienødder fra Sicilien! Du kan altså roligt regne med at nyde en is af allerbedste kvalitet, når du besøger Okkels.

Okkels: En iskæde i udvikling

Okkels
Foto: Okkels

Siden det første Okkels ishus slog dørene op i Silkeborg i 2006, er der sket meget, og den succesfulde iskæde er stadig i rivende udvikling. I dag er Okkels at finde i både Risskov, Silkeborg og Viborg, hvor isglade kunder kommer for at nyde både nye og klassiske isvarianter. Næste skud på stammen bliver butikken i Aarhus C, hvor Okkels-teamet glæder sig til at kunne servicere endnu flere kunder.

Udover at Okkels-kæden bliver udvidet med nye butikker, sker der også altid ny og spændende udvikling på isfronten. Hvert år tager Thomas Okkels til verdens største ismesse i Italien, hvor han samler inspiration til smagssammensætninger og iskreationer. Du kan altså regne med at blive overrasket med nyopfundne smage og varianter, når du bestiller is hos Okkels.

Okkels is til din næste fest

Okkels fest
Foto: Okkels

Hvis du ønsker at tilføje et lækkert twist til din fest, behøver du ikke lede længere end Okkels is. Uanset om det er en bryllupsfest, fødselsdag eller enhver anden festlig lejlighed, kan du glæde dine gæster med en Okkels isfestpakke eller endda en isbar, isvogn eller istruck.

Skal du holde konfirmation i foråret 2024 og ønsker at gøre dagen endnu mere mindeværdig med is fra Okkels, er det en god ide at være ude i god tid og bestille din isoplevelse inden længe.

Du kan læse mere om Okkels på deres hjemmeside her.