Den hyggelige Vestergade har fået sig en ny café, og her kæler personalet for detaljen, når det kommer til at servere kaffe.
Er du vild med kaffe? Så er der altså gode nyheder! I dag åbner nemlig en ny café i Vestergade, Coffe & The Bean – og her kan du få en god kop kaffe.
En god kop kaffe, tænker du så. Kan man ikke få det mange steder? Muligvis. Men har du prøvet at kunne vælge mellem fem forskellige kaffebønner?
Ejeren af Coffee & The Bean, Mohamad Badr, er selv glad for kaffe – og nu vil han dele sin begejstring med aarhusianerne ved at introducere kunderne for flere forskellige sorter af bønner og give dem mulighed for at finde deres personlige favorit.
Coffee & The Bean har officiel åbningsdag i dag, og det fejrer caféen med en gratis croissant, som du får med, når du køber en kaffe.
Kaffe udover det sædvanlige
Selvom det bliver muligt at vælge mellem mere eksklusive bønner, så kommer Coffee & The Bean også til at have en bønne, der er mere almindelig.
”Den primære bønne bliver en italiensk bønne fra Napoli, og den kommer til at være lidt billigere end de andre,” lyder det fra Mohamad Badr.
Derudover tilbyder caféen en bønne fra Etiopien, Colombia og endnu en fra Italien. Alle bønner er nøje udvalgt, og Mohamad Badr lægger heller ikke skjul på, at han har drukket meget kaffe på det sidste for at finde frem til de helt rigtige bønner.
”Den sidste bønne er fra Tanzania, og ved den skal kaffen brygges på en anden måde for at få mest mulig smag ud af bønnen,” fortæller Mohamad Badr.
”Udover de fem forskellige nøje udvalgte bønner byder vi også på koffeinfri kaffe – det er sjældent, du kan få det, så den mulighed vil vi gerne give folk,” fortsætter han.
Læs også: 10 spisesteder, der åbnede i 2022, som du bør prøve
Passionerede medarbejdere
For Mohamad Badr er det vigtigt, at medarbejderne er passionerede og går op i at servere en god kop kaffe. Og noget tyder på, at han allerede har skaffet sig et ret kompetent team.
”Jeg måtte næsten diskutere med dem, hvilke bønner vi skulle have i udvalget, fordi de går så meget op i det – og det er bare dejligt,” lyder det fra Mohamad Badr.
En anden ting som Mohamad prioriterer er, at alle medarbejderne ved, hvad de serverer, og hvordan det skal brygges.
”Vi kommer til at holde nogle kurser, hvor de bliver fortrolige med kaffemaskinen og sat ind i historierne bag bønnerne,” fortæller Mohamad Badr.
Plads til udvikling
Men selvom der er nogle krav til medarbejderne, så er det mindst lige så vigtigt for Mohamad Badr, at medarbejderne selv får lov at udfolde sig.
”Jeg er meget opmærksom på, at de selv får lov at sætte deres præg og komme med forslag til nye idéer,” fortæller Mohamad Badr.
”Forleden foreslog en af mine medarbejdere, at vi på et tidspunkt skal holde et event, hvor vi får en bekendt til at spille musik fra gamle vinylplader. Idéen er jo rigtig god, så det kan sagtens være, vi gør det. Det hele behøver ikke at være så firkantet,” fortsætter han.
Selv er Mohamad Badr også en rigtig idémand. Han står nemlig også bag en række andre butikker i byen – herunder sandwichbaren Lillebror, der er nabo til Coffee &The Bean.
Læs også: Gedulgt byder på festlige julecocktails
Et pusterum i hverdagen
Med sin nye café vil Mohamad Badr gerne skabe et sted, hvor gæsterne kan være sig selv, slappe af og trække stikket i en travl hverdag – og det gælder også ham selv.
”Jeg kan godt lide at være her, så jeg regner med selv at tage nogle timer bag disken. Jeg nyder at møde en masse nye mennesker, og så kan jeg jo drikke en masse lækker kaffe også,” siger Mahamad Badr.
Modsat nogle af de andre steder, som Mohamad Badr har startet, giver netop en café mulighed for at tage en hyggelig snak med kunderne.
”Jeg håber, at Coffe & The Bean med tiden bliver det foretrukne kaffested for flere kunder – fordi de får en relation til stedet og personalet bag disken,” afslutter han.