Foto: BIKS

Hos BIKS kan du få lækre sandwiches og salater

Ved den hyggelige BIKS i Jægergårdsgade 15 i Aarhus kan du få lækre sandwiches og salater.

Skal du ha’ noget godt til frokost, trænger du til en hurtig bid om eftermiddagen, eller må aftensmaden gerne være nice og nem? Så er det BIKS, du skal lægge vejen forbi.

Den lille, ja, biks på Jægergårdsgade 15 byder på enkle og lækre sandwich og salater til fornuftige priser.

Det betyder, at du kan få dig et lækkert måltid for 60 kroner. Sådan!

Læs også: BIKS: “Der skal være plads til, at folk kan fortælle røverhistorier over disken”

Fem slags sandwich og salater

Er du til havets guld, kan du bestille laks med syltede løg og boghvede, og skal der være kød i din mad, kan du snuppe en version med salami, mozzarella, pesto og tomat.

Vil du helst gå all green, har BIKS en laber sandwich og salat med avokado, tomatsalsa og mandler.

Hvis der stadig er lidt plads tilbage i maven, så leverer BIKS også lækkert bagværk, som kan nydes til en dejlig kop kaffe. Prøv for eksempel en lækker snurre eller en croissant med ost og skinke. Mums!

Læs også: 3 steder med varme drikke i Aarhus C

Røverhistorier over disken

BIKS slog dørene op i maj 2022 med en vision om at skabe et uformelt og indbydende sted med en simpel og lækker menu. Og så skal gæsterne føle sig velkomne og som en del af holdet.

”Vi er tre faste ansigter hernede, fordi vi netop vægter højt, at gæsterne kan genkende os og gider komme forbi og få en sludder. Der skal være plads til, at folk kan fortælle røverhistorier over disken,” har Signe-Marie Hansen, der er daglig leder hos BIKS, tidligere fortalt til Smag Aarhus.

BIKS har åbent mandag til fredag fra 8.00 til 18.00 samt lørdag og søndag fra 9.00 til 18.00. Udover sandwich og salater kan du også bestille for eksempel god kaffe, bagværk og søde sager samt slukke tørsten i blandt andet øl, vin, saft og sodavand.
SU-venligt

Se alle