Brug for en kop varm kakao? Her er 3 lækre muligheder!

Alle har brug for at varme sig i kulden, og der kan varm kakao altså bare noget særligt. Vi giver her tre bud på, hvor du kan få en lækker kop varm kakao i Aarhus til at holde dig i gang – og lun selvfølgelig.

Kaffebaren – Design din egen kop varm kakao

Varm kakao Street

Hvis du har en klar idé om, hvad der skal til for at opnå den perfekte kop varm kakao, skal du en tur på Aarhus Street Food! Her serverer kaffebaren en varm chokolade lavet på Single Origin Chokolade og økologisk sødmælk. Du kan dog også vælge at lave kakaoen på havredrik eller laktose fri mælk.

Hvis du føler dig ekstra dristig, tilbyder Kaffebaren også mulighed for at tilføje vanilje-, karamel- eller hasselsnøds sirup. Hasselnøds siruppen er oplagt til at skabe en lækker nutella smag! Hvis du skal have en endnu større pick me up, er der også mulighed for at tilføje et shot Bailey, Whiskey eller Galliano til din varme kakao.

I julen tilyder Kaffebaren også en special edition Julechokolade!

Se Kaffebarens menukort her

Adresse: Ny Banegårdsgade 46, 8000 Aarhus C.

Frellsen – Chokoladeelskerens paradis

varm kakao Frellsen

Hvis du, ligesom visse andre, ikke kan få nok chokolade, skal du slå et smut forbi klassikeren Frellsen Chokolade efter en varm kop kakao – her får du den serveret med flødeskum (hvis du er til det)

Hvad er det eneste, der er bedre end chokolade? Mere chokolade! Frellsen specialiserer sig i chokoladens kunst, så mens du er i butikken, kan du forkæle dig selv med chokolader i alverdens former og variationer fra butikkens montre. En kop kakao to go er perfekt at kombinere med gåturen eller bare til at varme dig med. Det er en velfortjent pause.

Adresse: Søndergade 10, 8000 Aarhus C & M.P. Bruuns Gade 25, 8000 Aarhus.

Løves Bog- og VinCafé – Varm kakao på rig chokolade

Løves Bog- og Vincafé er det perfekte sted til dig, der vil nyde en kop varm kakao, mens du læser en god bog – eller skal hygge med dine venner og familie. Omgivelserne er autentiske og nede på jorden, og højtalerne spiller jazzy lounge musik, perfekt til en afslappende pause.

Deres varme chokolade er lavet på ægte chokolade og har nok den rigeste konsistens du finder i byen! Som ekstra bonus serverer Løves en næsten lige så chokoladetung brownie, du kan nyde ved siden af. En rigtig vintersnack!

Se Løves Bog- og Vincafés menukort her.

Adresse: Nørregade 32, 8000 Aarhus C.