Foto: Tivoli Friheden

Tivoli Friheden: Gys og god mad

Vi har besøgt Tivoli Friheden, der har skudt Halloween i gang med masser af gys og gru. Dagen bød på uhyggeligt sjove oplevelser og skræmmende god mad. Vi prøvede Frihedens Street Food boder og spiste buffet på Madscenen, der åbnede sidste år. Og så nød vi stemningen i parken, der er pyntet efter årstiden med lanterner, græskar, teaterblod, monstre og genfærd.

 

Halloween i Tivoli Friheden
Fotos: Johannes Witthøfft

På en stormfuld efterårs-lørdag slog vi vejen forbi Tivoli Friheden. Rygtet har nemlig sagt, at der sker grusomme ting i parken efter mørkets frembrud. Vi tilbragte hele dagen i parken med blandt andet at opklare et mordmysterie, skyde zombier i The Haunted House og løse gåder i Frihedslaboratoriet.

Du kan opleve alle de særlige Halloween-arrangementer i efterårsferien fra d. 14. oktober til d. 23. oktober samt i weekenden d. 28.-29. oktober.

Læs mere om Halloween i Tivoli Friheden her!

 

Street Food i Tivoli Friheden

Street Food Tivoli Friheden
Foto: Smag Aarhus

På sådan en uhyggelig efterårstur i Tivoli Friheden, skal der selvfølgelig tankes op på energi undervejs. Vi startede med at besøge Tivoli Frihedens Street Food område, hvor de serverer en virkelig lækker flæskestegssandwich i en blodrød burgerbolle. Der var godt med sylt til at balancere sandwichen, og der var godt med sprøde flæskesvær.

Tivoli Friheden har et stort udvalg af restauranter og boder rundt omkring i parken, hvor man blandt andet også kan få pizza, bruger, tapas og traditionelle café-retter.

Ved Frihedens Street Food boder, er det også muligt at købe øl og sodavand, pandekager, æbleskiver og churros.

I Den Runde Kiosk kan man få en kop kaffe eller kakao at varme sig på, og vi skulle naturligvis også have en bakke sprøde, sukkerdryssede churros med chokoladesauce.

Læs om alle Tivoli Frihedens spisesteder her!

 

Spis buffet på Madscenen

Madscenen Tivoli Friheden
Foto: Smag Aarhus

Er I taget hele familien i Tivoli Friheden kan vi varmt anbefale at spise aftensmaden på Madscenen. Her får i adgang til en stor buffet med både varme og kolde retter, et tag-selv børnebord, softice med drys og saucer til dessert samt en stor drikkevare-buffet med sodavand, vin, vand, øl og bobler. Det er nemt og super familievenligt, og der er helt sikkert noget, alle kan lide.

Fra Restauranten har I udsigt til Svanesøen, og der er en rigtig fin akustik i rummet, som gør det til en virkelig god buffet-oplevelse.

Buffeten er sæsonbetonet og i anledning af Halloween, har Madscenen flere efterårsretter på menuen. Prisen er 259 kr. for voksne og 100 kr. for børn under 140 cm.

Find hele Halloween-menuen her.

Hvor: Tivoli Friheden, Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C.
Hvornår: I efterårsferien samt weekenden d. 28.-29. oktober fra kl. 11.00-21.00.