Foto: Royal Indian Zaika

Byd velkommen til Royal Indian Zaika – oplev autentisk indisk mad

Den 28. juli kunne den indiske restaurant Royal Indian Zaika slå dørene op i Frederiks Allé i Aarhus. Og det er ikke bare en hvilken som helst indisk restaurant. Den familiedrevne perle byder nemlig på en autentisk oplevelse, hvor både smage og nærvær er i højsædet. 

Læs også: Berlin Gemüse Döner er åbnet i Aarhus

En familiedrevet restaurant med nærvær og autencitet

Bag den nyåbnede restaurant, Royal Indian Zaika, står et indisk ægtepar. De har et brændende ønske om at give deres gæster en helt særlig oplevelse, når de træder indenfor.  

Derfor er restauranten udelukkende drevet af familien, så de er sikre på at kunne stå inde for dén kvalitet og dét nærvær, som de ønsker, at restauranten skal bære præg af. 

Af den grund er åbningstiderne også begrænsede til tirsdag-søndag kl. 17-20:45. De ønsker nemlig at kunne give gæsterne fuld opmærksomhed i en begrænset åbningstid – fremfor at have åbent hver dag og hele dagen. 

Ejeren, Abilash Gupta, har lige siden barnsben haft en drøm om at drive en indisk restaurant en dag. Hans forældre drev selv en restaurant i Indien, hvor Abilash er født og opvokset. Derfor har han altid været meget interesseret i restaurationsbranchen – og ikke mindst smagfuld, indisk mad.

Inspireret af den indiske by Lucknow

Nogle af retterne hos Royal Indian Zaika
Foto: Royal Indian Zaika

På menukortet hos Royal Indian Zaika finder du autentiske retter fra det indiske køkken. Klassisk Butter Chicken, Lamb Masala og Samosa. Men du finder også lækre vegetariske retter, hvor smagsløgene altså ikke bliver snydt for noget. 

Retterne er særligt inspireret af den indiske by Lucknow. Byen ligger i det nordlige Indien og er særligt kendt for at huse mange kongelige. Hos Royal Indian Zaika kan du derfor forvente at få en bid af det finere, indiske køkken, hvor der virkelig er tænkt over smagene. 

Du kan blandt andet prøve en såkaldt Biryani ret, som er en særdeles smagfuld risret, der kan bestå af forskellige slags kød og grøntsager. Det unikke ved Biryani er, at retterne indeholder et hav af krydderier og urter, faktisk mere end 36 forskellige, som tilsammen giver en vidunderlig smag. 

Fokus på smagfuld indisk mad – som ikke bare skal være stærk

Foto: Royal Indian Zaika

Mange forbinder indisk mad med stærk mad. De fleste har nok prøvet at spise en indisk ret, hvor det stærke fuldstændig overdøver alle de andre smage. Men hos Royal Indian Zaika handler det om noget helt andet. 

Her er fokus nemlig på, at de indiske retter skal være smagfulde fremfor stærke. Selvfølgelig gør de mange krydderier, at retterne ofte er forholdsvis stærke. Men aldrig så stærke, at de andre smage overdøves. 

Det allervigtigste er dog, at du som gæst får det, præcis som du bedst kan lide det. Restauranten tilpasser gerne retten, så den passer til netop dine behov. Det gælder både, hvis der er ingredienser, du ikke bryder dig om, hvis du ønsker din mad meget stærk, eller slet ikke stærk. 

Læs også: Teatret Gruppe 38 – Når smagssans og scenekunst smelter sammen

Gratis Mango Lassi til alle spisende gæster – og 15% studierabat

Gratis mango lassi
Foto: Royal Indian Zaika

Som et særligt tilbud, får alle gæster i restauranten serveret en gratis Mango Lassi til maden. En virkelig forfriskende og lækker drik, som passer perfekt til de indiske retter. Den er i sig selv et besøg værd, hvis du overvejer en aften på den indiske restaurant. 

Royal Indian Zaika tilbyder ovenikøbet fast studierabat på 15%, så hvis du er studerende, er der ingen undskyldninger for ikke at prøve den nyåbnede, indiske perle. Adressen er Frederiks Allé 96, 8000 Aarhus C. Du kan reservere bord lige her.

Bestil også take away fra Royal Indian Zaika – og få 15% rabat

Skal det være nemt, og har du mest lyst til at nyde din mad derhjemme, kan du også bestille take away fra Royal Indian Zaika. Når du bestiller direkte fra restaurantens egen hjemmeside, får du endda 15% rabat på ordrer over 299 kr.

Du kan se menuen og bestille take away lige her. Ønsker du maden leveret, så er der også mulighed for det gennem Wolt.