Foto: RAIS Foto/Havnær

Skaldyr, bobler og rosé: Kom til skaldyrsfestival på Aarhus Ø

11., 12. og 13. august inviterer Restaurant Havnær til Aarhus Ø Skaldyrsfestival 2022, hvor menuen står på skaldyr fra danske fjorde og have.

Puffede hummerskaller og hesterejer, saltede kammuslinger, indbagt krabbe, jomfruhummer og østers gratineret i citrus.

Det er bare nogle af de lækkerier, du kan sætte tænderne i den 11., 12. og 13. august, når Restaurant Havnær inviterer til årets skaldyrsfestival på Aarhus Ø.

“2022 skal være lig med skaldyr, lækre bobler, kold rosé og store grin i gode venners lag. Vi bringer en flig af Gl. Skagens hygge og charme til Aarhus Ø, hvor chef Daniel Justesen kreerer den ultimative oplevelse med de bedste råvarer fra de danske fjorde og have,” skriver Havnær på restaurantens hjemmeside.

Læs også: Gaijin Ramen åbner ny restaurant på Frederiksbjerg

Seks serveringer ved bordet

Til skaldyrsfestival serveres maden løbende ved bordet i seks serveringer.

Første servering byder på boullion på knivmusling og basilikum, puffede hummerskaller og hesterejer, håndpillede rejer og agurk samt surdejsdonuts og kompot på løg og jomfruhummer.

Anden servering står på saltet kammusling og hjemmesyrnet fløde, knivmusling med saltede bær og urter, estragon og røgede hjertemuslinger samt indbagt krabbe.

Derefter kan du se frem til tredje servering med østers med brunet smør og soya, østers marineret i kærnemælk, østers gratineret i citrus samt blåmusling, rabarber og glaskål.

Læs også: Nögen klar med nyt koncept: Nu kan du skåle i overskudsfrugter

Begrænset antal pladser

Servering nummer fire byder på kammusling og blæksprutte med 26-måneders ost og tomat, mens servering nummer fem er jomfruhummer samt ærter og stikkelsbær.

Måltidet rundes af med hummer samt kål og grønne jordbær.

Det koster 600 kroner per snude at være med. Drikkevarer – for eksempel bobler og rosé – tilkøbes på dagen, ligesom du kan tilkøbe kaviar og dessert.

Restaurant Havnær oplyser, at der er et begrænset antal pladser, og at der sidste år blev udsolgt til arrangementet. Skal du sikre dig en plads i år, kan du booke bord på Restaurant Havnærs hjemmeside.




Det ikk' så ringe endda ... med fisk

Se alle