Restaurant Nögen byder med konceptet Bar Nögen på en menu af friskpressede cocktails lavet af de karakteristiske skæve frugter og grøntsager.
Rynkede grøntsager og skæve frugter kan stadig smage godt efter klokken 22.00. Derfor vil restaurant Nögen med sit nye koncept Bar Nögen pakke gryderne væk og finde blenderen frem, når stedet hver fredag og lørdag fra klokken 22.00 og til 02.00 byder på friskpressede cocktails.
Siden marts har restauranten forvandlet overskudsvarer, bløde frugter og skæve grøntsager til lækker mad. Nu står restauranten klar med konceptet, der skal forsøge at udnytte endnu flere af de råvarer, som den hver dag får leveret.
Piftet op med sirupper fra køkkenet kan du for 85 kroner få en lækker cocktail. Er du ekstra tørstig, kan du få to ens cocktails for samme sum penge. Det er også muligt at købe en after dinner cocktail menu bestående af fire cocktails for 300 kroner.
Læs også: Restaurant Frederikshøj i Aarhus får Michelinstjerne nummer to
Kunne jeg byde på en?
Bar Nögen er ligesom restauranten præget af, at der ikke er nogen fast menu, da det afhænger af, hvilke råvarer der kommer ind ad døren. Du kan derfor lade dig overraske eller måske støde på en Pære collins, Nögens sour eller en mere klassisk Vodka juice, som er nogle af de cocktails, baren laver.
Derudover kan du som noget nyt også bestille den samlede Fuld Nögen-menu, der byder på helnögen 10-retters og vinmenu suppleret med den nye after dinner cocktail menu.
Bar Nögen vil med dæmpet lys og diskolampe lægge op til en festlig og hyggelig aften, når restauranten skruer op for loungemusikken og gør plads til et lille dansegulv på Banegårdspladsen 4.