Foto: Gaijin Ramen

Gaijin Ramen åbner ny restaurant på Frederiksbjerg

Fredag den 5. august slår Gaijin Ramen dørene op til et nyt spisested på M.P Bruuns Gade 42 på Frederiksbjerg.

Kan du ikke få nok af den krydrede japanske ramen, så er der godt nyt på vej. Fra fredag den 5. august er der nemlig mulighed for at smæske sig i den omtalte suppe og restaurantens andre specialiteter på M.P Bruuns Gade. Gaijin Ramen har indtil nu kun været at finde på Nørregade. 

De to spændte restauratører Emil Fisker og Benjamin Veje fortæller i en pressemeddelelse, at de for et par måneder siden overtog lokalerne fra The Diner, og at de siden har haft travlt med at gøre lokalerne klar til at tage imod deres madglade sultne gæster.

Drengenes drøm og ambitioner om at åbne endnu et sted fik hurtigt ben at gå på, efter de kunne se, hvor godt gæsterne tog imod restauranten. Gaijin Ramen var dermed allerede i sit første år nomineret til ”Byens Bedste Spisested”. 

Læs også: To nye restauranter er åbnet i Tivoli Friheden

Tag et kig i køkkenet

I den nye restaurant vil du, ligesom på restauranten på Nørregade, kunne sætte dig og følge med i køkkenet fra de karakteristiske communityborde i restauranten.

Derudover vil væggene være prydet af japansk kunst og vægmalerier, som skal være med til at skabe den helt rigtige stemning, når gæsterne nyder deres mad til duften af japanske krydderier og lyden af sydende gryder fra køkkenet.

De to restauratører fortæller i pressemeddelelsen, at de glæder sig til at kunne servere deres velkendte retter og drikkevarer i de nye omgivelser. Udover de omtalte supper vil du kunne få lækre fyldte Gyozaer, friteret rejer og kylling, hjemmelavede kimchi, og så må du endelig ikke glemme at smage den hjemmelavede iste på Oolong te.
Verdenskøkkener

Se alle