Nyt vinkoncept er klar til nytår: Alle flasker koster 69 kr. pr. stk.

Nytårsaften er for de fleste lig med god mad og drikke. Når vi samles om bordet til de festlige måltider, er en god flaske vin eller bobler en uundværlig følgesvend, der løfter hele menuen og gør højtiderne lidt mere smagfulde. Hos Sixty Nine Wine står de klar med et helt særligt koncept. Alle vine koster nemlig altid kun 69 kr. pr. flaske, og i anledning af årets sidste dag har de lavet nytårspakker, så du og dine gæster er godt dækket ind på vin og bobler til nytårets festligheder.

 

Nytårspakke 1 – Den store pakke

Indeholder 12 flasker vin til 828 kr. (spar 770 kr. i forhold til vejl. udsalgspris)

Sixty Nine Wine nytårspakke
Foto: Sixty Nine Wine

Denne eksklusive vinpakke er skabt til at imponere dine gæster på nytårsaften. Pakken indeholder 12 nøje udvalgte flasker vin (2 flasker af hver slags), herunder de mousserende vine “Gode F*cking Bobler” og “Berberana Brut – Macabeo“, hvidvinene “Lepontis – Sauvignon Blanc” og “El Castilla – Chardonnay“, samt to rødvine “Remy Ferbras – Côtes du Rhône” og “Monte Tessa – Appassimento“.

Den harmoniske kombination sikrer en mangfoldig smagsoplevelse og en atmosfære af elegance. Lad denne vinpakke tilføre luksus og ekstravagance til din nytårsfest. Skål for et strålende nytår med glæde og festligheder!

Bestil den store nytårspakke her.

Nytårspakke 2 – Den mellem pakke

Indeholder 6 flasker vin til 414 kr. (spar 196 kr. i forhold til vejl. udsalgspris)

Nytårvin fra Sixty Nine Wine
Foto: Sixty Nine Wine

Denne særlige nytårspakke er skræddersyet til en festlig nytårsaften. Omhyggeligt udvalgt indeholder pakken 6 flasker vin, herunder de populære mousserende varianter “Berberana Semi Seco” og “Bellisco Brut“, de forfriskende hvidvine “Henri Ehrhart – Riesling” og “Dream Big – Chardonnay“, samt smagfulde rødvine som “Think Big! Zinfandel” og “Franco Serra – Barbera d’asti“.

Den nøje sammensætning garanterer en varieret og smagsfuld oplevelse, der vil glæde enhver smag. Med den pakke får du en nytårsfest fyldt med skønne smagsnuancer og festlige øjeblikke!

Bestil den store nytårspakke her.

Nytårskasse 3 – Den lille pakke

Indeholder 5 flasker vin til 345 kr. (spar 276 kr. i forhold til vejl. udsalgspris)

Sixty Nine Wine nytårspakke
Foto: Sixty Nine Wine

For at sikre at din nytårsaften bliver ekstra lækker, har Sixty Nine Wine sammensat smagskasser med forskellige vine og bobler. Nytårskassen koster 345 kr. og indeholder fire forskellige vine og en flaske bobler, så du kan gå på opdagelse i forskellige smagsindtryk.

Når du bestiller nytårskassen, kan du blandt andet se frem til to populære hvidvine. Først en spansk chardonnay (El Castillia) med masser af fad og fedme samt smag af pære, vanilje og et strejf af røg. Vinen har desuden en score på 4.1 på Vivino. Derefter kan du nyde en halvtør, frisk og frugtig `Jean Mumbach´ Pinot Gris fra Alsace. Udover en guldmedalje i Frankrig har vinen også fået fem stjerner fra Vinavisen.

Dernæst kan du glæde dig til at få to lækre rødvine i glasset. Først en Monte Tessa Appasimento fra Italien, som er en intens og kraftig vin med en masse mørke bær. Vinen har vundet flere medaljer og stjerner hos flere anerkendte vinanmeldere. Derefter kan du nyde en Remy Ferbras – Côtes du Rhône, som er en fransk vin fra Rhone-området med en masse fylde og kraft. Smagen byder på røde bær og kogte jordbær, hvilket giver vinen et friskt finish.

Det er næsten ikke nytårsaften uden en god flaske bobler, og derfor medfølger det selvfølgelig også i nytårskassen. Her får du en spansk cava med både kraft og tørhed og en lind strøm af bobler.

Bestil den store nytårspakke her.

Sixty Nine Wine koncept: Alle flasker koster 69 kr.

Konceptet hos Sixty Nine Wine er simpelt. Som navnet afslører, koster alle vine og bobler i butikken 69 kr. pr. flaske, så du altid kan nyde en god flaske uden at bruge en formue. Butikkens faste leverandører og opkøb af restpartier er med til at sikre et bredt udvalg af spændende vine til en skarpere pris end hos mange andre forhandlere.

Hvor man hos mange andre vinforhandlere skal købe seks flasker vin af samme slags for at få den gode pris, får du hos Sixty Nine Wine den skarpe pris allerede efter at have købt én flaske. På den måde får du friheden til at blande og gå på opdagelse i et spændende udvalg af vin og bobler, uden at skulle købe flere af den samme flaske.

Foto: Sixty Nine Wine

Skynd dig at købe årets nytårsvin

Hvis du skal imponere dine gæster med et udvalg af spændende vine og bobler på nytårsaften, er nytårspakken et oplagt valg. Du kan få fingrene i den lækre smagskasse både i Sixty Nine Wines fysiske butik på Grønnegade 47 i Aarhus og på deres webshop her.