Foto: Café Sidewalk

Scrambled eggs, bacon og choko spread: Café Sidewalk lokker med morgenmad for en 20’er

Fra 5. til 30. september kan du alle hverdage mellem 8.30 og 10.30 få en morgenmadstallerken hos Café Sidewalk for bare 20 kroner.

Kan tanken om hjemmebagt brød, scrambled eggs, sprød bacon og choko spread få dig ud af fjerene?

– og er det noget, du alt for sjældent liiige får lavet derhjemme? 

Så læg vejen forbi Café Sidewalk på Åboulevarden 56-58, hvis morgentallerken byder på alt det, du ikke selv får bikset sammen i køkkenet.

Alle hverdage fra den 5. til 30. september mellem 8.30 og 10.30 får du morgenmaden serveret for bare 20 kroner.

Alt det essentielle

På din tallerken finder du – selvfølgelig – scrambled eggs med bacon og purløg, hjemmebagt brød og rugbrød, smør samt choko spread. Derudover får du yoghurt med mysli og hjemmelavet hindbærcoulis, ost og frisk frugt.

“Vores morgentallerken indeholder alt det essentielle – brød, æg, yoghurt, ost – og så har vi bare skruet lidt op for kvaliteten. Brødet er langtidshævet og hjemmebagt, yoghurten er med mysli og hjemmelavet hindbærcoulis, ægget er ikke blødkogt, men scrambled med bacon og purløg, og så er der frisk frugt og choko spread til også,” fortæller Per Toftdal, der ejer Café Sidewalk.

Læs også: Chimi: “Vi vil gerne give noget tilbage ved at dele ud af kulturen og maden fra vores eget land”

Alle kan være med

Er du i humør til mere sødt end blot choko spread, kan du tilkøbe én af Sidewalks gode kager eller croissanter. Du kan selvfølgelig også lade dig friste af caféens kaffekort med favoritter som filterkaffe, cortado, americano, latte og cappuccino.

“Det er sindssygt hyggeligt at starte dagen på café, og med tilbuddet er vi nede i et prisleje, hvor alle kan være med. For godt 50 kroner kan du få både morgenmad og kaffe – det bliver bare ikke billigere,” siger Per Toftdal og fortsætter:  

“Med tilbuddet vil vi gerne give alle de unge og studerende et billigt sted, de kan mødes og hygge sig. Vi vil give mødregruppen et sted, hvor de kan slippe for at stå for madlavning og oprydning og samtidig komme lidt ud. Og så vil vi gerne byde alle de nye studerende i byen velkommen.”

Brunch ska' der til

Se alle