Mads Holmgren (Restaurantchef) og Rasmus Surland (Køkkenchef)

Nomelle inviterer indenfor til bæredygtig gastronomi og cocktails på Frederiksgade

Med Nomelle åbner en ny kulinarisk destination i Aarhus, under ledelse af køkkenchef Rasmus Surland. Han kommer fra den anerkendte Michelin-restaurant Gastromé, og står nu klar til at revolutionere byens kulinariske scene med en helaftensoplevelse, som ikke slutter efter desserten.

Læs også: Tapas i Aarhus: 4 restauranter, du skal prøve

Nomelles beliggenhed og koncept 

På Frederiksgade 29 i hjertet af Aarhus ligger den ikoniske, gamle 3-etagersbygning. Dette skal snart være hjem for en ny og spændende gastronomisk oplevelse. Den historiske bygning er omhyggeligt blevet forvandlet til restauranten Nomelle, hvor gæster kan forvente en helaftensoplevelse udover det sædvanlige.

Restaurantens koncept er designet til at tilbyde unik mad, samtidig med at der inviteres til en aften fyldt med oplevelser. Maden serveres frem til kl. 22, hvorefter stedet omdannes til en livlig bar med fokus på udsøgte drikkevarer – herunder alt fra innovative cocktails til håndplukkede vine og øl.

Vision og Ledelse

Mads Holmgren, der er Restaurantchef på Nomelle udtaler.
”Det skal være en oplevelse for alle, som kommer forbi, uanset om det er til mad, drikke, events eller for at blive hele aftenen. Vi tager det ypperste fra mad- og drikkeverdenen, som vi gør tilgængeligt for alle og placerer det midt i en af Aarhus’ mest ikoniske gader.”

Køkkenet hos Nomelle er globalt inspireret og kombineret med nordisk æstetik og et dybt fokus på lokalitet, økologi og bæredygtighed. Gæster kan forvente en menu, der både udfordrer og behager – alt er nøje gennemtænkt, og der er i alt brugt de fineste lokale råvarer.

Kreativitet og Kvalitet ved Nomelle

”Vi kombinerer det nordiske køkken med godt håndværk og smage fra hele verden. For at sikre den perfekte madoplevelse har vi nøje udvalgt leverandører fra lokalområdet, der har stor fokus på økologi og bæredygtighed i deres produktion og opdræt”, siger Rasmus Surland, der er Køkkenchef på Nomelle.

Bygningen er designet til at overraske og glæde. Fra det øjeblik gæsterne træder ind i den smukt restaurerede bygning, til den sidste cocktail i baren, lover Nomelle en aften, der vil blive husket. Det betyder også, at der løbende vil afholdes events, der primært er fokuseret på smagning i unikke omgivelser.

Nomelles hjemmeside, kan du følge med i deres kommende events.

Den officielle åbning af Nomelle finder sted den 1. marts, hvor dørene slår op hos det nyeste skud inden for restaurationsbranchen i Aarhus.