Foto: Gourmensch.

Guide: Her er de 8 mest populære madkurser i Aarhus

ANNONCE: Vi giver dig et overblik over de otte mest populære madkurser hos oplevelsesportalen DuGlemmerDetAldrig. 

Madkurser er et hit blandt aarhusianerne – i hvert fald hvis du spørger oplevelsesportalen DuGlemmerDetAldrig. Ifølge DuGlemmerDetAldrig er salget af madkurser lige nu stigende, og vil du hoppe med på bølgen, giver vi dig her et overblik over de otte mest populære madoplevelser fra DuGlemmerDetAldrig.

Indtil den 1. marts kan du endda få 15 procent rabat på dit køb af oplevelser, der ikke i forvejen er nedsat, hvis du bruger rabatkoden smagaarhus15. Så er det altså bare med at komme afsted!

Pizzakursus hos Birks Køkken
Drømmer du om at kunne lave lige så lækre pizzaer, som dem du får på italienske restauranter? Så er pizzakurset hos Birks Køkken på Sydhavnsgade 7 helt sikkert noget for dig. Her bliver du introduceret til håndteringen af en pizzadej og lærer at arbejde med koldhævede deje samt at ælte dejen rigtigt.

Det koster 395 kroner og inkluderet i prisen er naturligvis de pizzaer, du laver til kurset og drikkevarer, du kan skylle dem ned med.

Læs mere om oplevelsen her

Cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken
Hold på hat og briller, og find din indre bartender frem på et to-timers cocktailkursus hos Timm Vladimirts Køkken på Fiskerivej 2. Her lærer du om cocktailens historie og bliver klogere på alle elementerne, der skal til for at lave en vellykket cocktail – lige fra is til anretning.

Det koster 495 kroner at deltage, og så får du endda smagt tre forskellige cocktails, du laver på kurset.

Læs mere om oplevelsen her

Cupcakekursus hos Kagely
Har du trofast fulgt med i de mange sæsoner af Den Store Bagedyst, er det måske begyndt at krible i dine fingre efter selv at prøve kræfter med de søde udfordringer. Tager du til cupcakekurset hos Kagely i Hadsten, bliver du garanteret 2,5 timers øvelse i at dekorere dine helt egne cupcakes.

Du skal af med 249 kroner for at være med, og når du er færdig, får du seks af dine cupcake-kreationer med hjem i en fin æske.

Læs mere om oplevelsen her

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge
Med vildmarksgourmet-oplevelsen kommer du til at lave mad på måder, du sikkert aldrig har prøvet før. Oplevelsen starter med en sanketur i Nationalparken Mols Bjerge, hvor du skal samle urter og ukrudt, som du senere skal bruge til at fremtrylle mindst fire retter mad.

Det koster 675 kroner at deltage, og så får du blandt andet køkkenvin ad libitum, når maden skal spises, samt mulighed for at hoppe i et opvarmet vildmarksbad og overnatte i et shelter, når arrangementet er færdigt.

Læs mere om oplevelsen her

Kaffekursus hos La Cabra
Den populære kaffebar La Cabra i Graven 20 har taget aarhusianerne med storm, og nu har du muligheden for at lære at efterligne kaffebarens kaffekunst.

Et kaffekursus hos La Cabra koster 399 kroner og varer i to timer, hvor du vil blive introduceret til begrebet specialkaffe og lære mere om, hvordan du brygger den bedste kaffe derhjemme. Du vil prøve kræfter med flere forskellige bryggemetoder og uden tvivl blive fascineret af det spændende fag!

Læs mere om oplevelsen her

Bageskole hos Birks Køkken
Har du nogensinde bagt brød med mel, du selv lige har kværnet? Hvis ikke, så har du muligheden nu. Til bagekurset hos Birks Køkken i Sydhavnsgade 7 vil du tilbringe 5,5 timer i køkkenet, hvor du bliver prøvet i discipliner som brød, croissanter og surdej. Inden du trækker i arbejdstøjet, vil I alle spise morgenmad sammen, og midtvejs i kurset vil der blive serveret frokost, som I selv har bagt brød til. Kurset koster 795 kroner.

Læs mere om oplevelsen her

Into the wild med Gourmensch
Har du mod på at partere et vildsvin? Tager du på denne outdoor-cooking-oplevelse får du mulighed for at prøve netop det samt lave fem-seks forskellige retter over bål. Når maden er klar, bliver et råt naturbord dækket op, olielamperne bliver tændt, og skindene lagt til rette på stolene, så du kan nyde måltidet – selvfølgelig med varmen fra bålet i ryggen. Kurset koster 999 kroner, og du skal sætte fire timer af til det.

Læs mere om oplevelsen her

Bøf og bajere hos Timm Vladimirs Køkken
Glem alt om januarkur, kost- og kolesterolprincipper! Til “Bøf og bajere”-kurset hos Timm Vladimirs Køkken på Fiskerivej 2 skal du arbejde med krogmodnet kød, smørbaserede saucer og hjemmelavede chips. Der er lagt op til en hyggelig aften med en afslappet atmosfære – selvfølgelig med en masse lækker mad i centrum. Vil du proppe denne oplevelse i rygsækken, koster det 1045 kroner at deltage i kurset.

Læs mere om oplevelsen her

Alle oplevelses-køb har en gyldighed på to år, og du kan altid bytte oplevelsen til en anden slags oplevelse, hvis du skifter mening inden for perioden.