Ny bar i centrum af Aarhus: Lucy’s åbner dørene på Frederiksgade

Ny bar åbner i centrum af Aarhus, og den lover en fantastisk tilføjelse til Smilets By’s natteliv. Og på kortet, har de noget til enhver. Om du er til forfriskende øl, en lækker cocktail eller en formidabel Gin & Tonic, skal du tjekke Lucy’s ud.

Læs også: 6 ølbarer i Aarhus

Lucy’s lover fantastisk stemning når de slår dørene op på fredag

Lucy's
Foto: Lucy’s

På fredag d.1./3. 2024 kl.18:00, åbner Lucy’s på Frederiksgade 25.

Deres mission er at kombinere det bedste fra to verdener: Stort udvalg af øl og lækre cocktails. Så der er noget for enhver smag!

Stemningen bliver festlig til åbningen, hvor ejerne drømmer om at skabe en oplevelse ud over det sædvanlige. Lucy’s skal være et rum hvor folk kan slappe af, socialisere og danse til fantastisk musik, mens de nyder en øl eller cocktail.

Hvis du ikke kan beslutte dig for en øl, men vil finde din favorit hos Lucy’s, skal du prøve deres smagebræt. Her får du 4 valgfrie små fadøl til 95 kroner.

Er du mere til en shaket cocktail efter en lang arbejdsuge, har de rigeligt at vælge i mellem. På kortet, er der bl.a. Bramble, Tom Collins, Espresso Martini, Painkiller, Whisky Sour og mange flere. Hvor lækkert!

For at fejre den nye åbning, starter de også med et fantastisk tilbud. Gør din aften dobbelt så sjov, når de serverer 2 for 1 alle dage fra kl.18-22.

Der er altså Happy Hour hele 4 timer, hver dag. Vi kan ikke vente!

Hvornår: Lucy’s åbner d.1./3 og tilbuddet gælder hver dag fra kl.18-22
Priser: Øl fra 40 kroner, drinks fra 65 kroner og cocktails fra 85 kroner
Læs mere: På deres hjemmeside her