6 ølbarer i Aarhus

Aarhus har de seneste år fået mange flere ølbarer med rigtig gode øl. Vi har lavet en guide til, hvilke ølbarer du skal besøge næste gang, du skal have en kold øl i Aarhus.

Erlings Jazz- og Ølbar i Aarhus

Erlings ølbar Aarhus

På hjørnet af Mejlgade og Nørreport ligger en lille hyggelig ølbar. Erlings Jazz- og Ølbar har fokus på specialøl og har altid 9 øl på hanerne. Øllene varier meget i stil og kommer fra en lang række forskellige bryggerier. Stemningen er uformel – der er lidt mørkt, og der er fundet gamle møbler, så tankerne bliver sendt hen mod et brunt værtshus, der møder en gammeldags salon. Der er jazz i højtalerne, og engang i mellem er der også livemusik.

Hvor: Erlings Jazz- og Ølbar, Nørreport 8, 8000 Aarhus
Hvilken slags: Specialøl og jazzbar
Læs mere her.

Åben ølbar

ÅBEN startede faktisk som et bryggeri i Kolding, men er nu blevet til en række af ølbarer. Én af dem finder du på Rosensgade centralt i Aarhus. De åbnede i september 2020 og blev derefter lukket ned pga. Corona. Efter genåbningen er det gået som smurt, og en masse ølglade århusianere har slået vejen forbi. Her finder du ÅBENs lækre øl på både fad og på dåse. Du kan både nyde øllen i baren, men du kan også tage dem med dig hjem. Baren har altid god stemning, og du kan virkelig mærke, at her nørdes i og dyrkes øl på højt niveau.

Hvor: ÅBEN Aarhus, Rosengade 28, 8000 Aarhus

Hvilken slags: Bryggeri med egne øl og andre specialøl

Læs mere her.

Åben Aarhus ølbarer

For ølsnedkere i Aarhus

Mig og Ølsnedkeren har efterhånden været i Aarhus i en del år. Ølbaren er i to etager og lokalerne er lyse og åbne. Her har man også en del øl, som er af egen produktion fra bryggeriet i København. De serverer også andre bryggeriers øl, og der er altid 20 på hanerne. Hvis du har lyst til at prøve andre øl end dem, der er på hanen, så har de også en række øl på flaske. Et supergodt og hyggeligt sted for alle ølentusiaster.

Hvor: Mig og Ølsnedkeren, Mejlgade 12, 8000 Aarhus

Hvilken slags: Ølbar med egne øl, men også fra andre bryggerier

Læs mere her.

Specialøl i Vestergade

I den hyggelige Vestergade ligger den populære ølbar Mundhæld. Indretningen er rustik og afslappet, og du kan sidde udenfor og nyde din øl og de smukke omgivelser. Mundhæld har et stort menukort, og altid 25 øl på fad. Der er meget at vælge imellem, både for nybegynderen og den inkarnerede ølentusiast. Du finder specialøl fra hele landet og mange mikrobryggerier. Du kan altid få kyndig hjælp bag baren, hvis du er i tvivl om, hvilken øl du skal vælge i dag.

Hvor: Mundhæld, Vestergade 51, 8000 Aarhus

Hvilken slags: Hyggelig ølbar med stort udvalg af specialøl

Læs mere her.

Mundhæld - ølbar Aarhus

Mikkeller bar i Aarhus

Den populære danske kæde Mikkeller har mange ølbarer, men heldigvis også en lige her i Aarhus – endda på skønne Jægergårdsgade. Her kan du få de populære og elskede Mikkeller øl i alle afskygninger. Der er 20 øl at vælge imellem, og den hyggelige bar har også en række lækre snacks til at stille den lille sult. De har selvfølgelig også et udvalg af gode alkoholfri øl, hvis du er mest til det. Baren er hyggelig og stilren, og deres øl er altid en sikker vinder.

Hvor: Mikkeller bar, Jægergårdsgade 61, 8000 Aarhus

Hvilken slags: Mikkellers egne øl og lækre snacks

Læs mere her.

Ølbarer i Aarhus Mikkeller

Aarhusianernes stamsted

Hos Ris Ras Filliongongong – eller bare Ris Ras, som det ofte kaldes – kan du finde rigtig mange stamgæster, som kommer og nyder deres øl her. Det er et sted, som er kendt og elsket i Aarhus, og med god grund. Stemningen er hyggelig og afslappet, og det er en bar, hvor du hyggesnakker over øllene, som sælges til en god pris. Men på menukortet finder du altså rigtig mange gode øl fra hele Danmark og udlandet. Det er primært danske og belgiske specialøl. Risras har også sin egen øl, som sammen med en fernet, udgør et populært sæt. 

Hvor: Ris Ras Filliongongong, Mejlgade 24, 8000 Aarhus

Hvilken slags: Hyggelig og afslappet bar med gode øl

Læs mere her.

Ølbarer i Aarhus

SMAGprisen: Nominerede til “Bedste Restaurantoplevelse 2024”

Se alle