Live auktion på Facebook: Få din nytårsmenu til særligt gode priser!

Sponsoreret: Tirsdag d. 15. december holder Smag Aarhus live auktion, hvor du kan få nytårsmenuer fra nogle af byens restauranter til særligt gode priser.

Hvis den skal stå på lækker take away nytårsaften skal du tune ind på Smag Aarhus Facebookside tirsdag d. 15. december kl. 17:00.

Her afholder vi nemlig en live auktion, hvor du kan få ekstra gode priser på nytårsmenuer fra Unico, Früd, Globen Flakket, No 16 og Restaurant Anker.

Til live auktionen tilbyder vores værter restauranternes nytårsmenuer til særligt gode priser. Du kan læse mere om, hvad der er med i puljen herunder.

Læs også: Take away til nytår: Lækre menuer til årets festaften

Restaurant Unico

Restauranten har smidt 4 unikke menuer, 4 hotdogs, 1 unik vinpakke og 1 flaske cremant i puljen til en værdi af i alt 2766 kroner.

‘Den unikke’ menu består af 4 saltede snacks, 4 retter og en overraskelse til kaffen.

Unicos koncept er, ifølge stedet, Smagen af Danmark og består af forskellige elementer/retter baseret på navne som ‘gården’, ‘havet’, ‘marken’ og ‘plantagen’.

Navnene dækker blandt andet over snacks som for eksempel flæskesvær og rødbeder og sprødt kyllingskind og estragonemulsion, retter som for eksempel nordisk ‘sushi’ af laks fra de færøske fjorde, hummerbisque på jomfruhummer og mør kalv og trøffelsauce.

Hvis du løber af med pakken til auktionen og I skal være mere end 4 til nytår, kan du købe ekstra kuverter med 25 % rabat.

Restaurant Anker

Anker har 4 gange nytårsmenuer til 299 kroner stykket, det vil sige en nytårspakke til en værdi af i alt 1196 kroner.

Den tre retters nytårsmenu består af en forret med cremet hummersuppe, urtemarinerede rejer, sprøde croutoner og dild olie og en hovedret med tournedos på oksemørbrad med kartoffelkompot, løg lyonnaise, Emmentaler ost, glaserede beder og rødsvinssauce. Desserten består af hvid chokolade panna cotta med saltet karamel, syltede sensommerbær og chokoladekage crumblé.

Hvis du løber af med pakken til auktionen og I skal være mere end 4 til nytår, kan du købe ekstra kuverter med 25 % rabat.

Globen Flakket

Her er en nytårspakke til det større selskab: Globen Flakket byder på 8 nytårsmenuer til en værdi til i alt 2680 kroner.

Menuen består af en forret med letrøget laksetatar serveret med syltede rødløg, dild emulsion og frisk dild, en mellemret med cremet hummer bisque serveret med stegte kammuslinger, røget grøn olie og frisk kørvel, en hovedret med oksemørbrad serveret med bagte rødder, sellericreme samt råsyltede tyttebær, Pommes Anna og kraftig rødsvinsreduktion. Til dessert får du blødende chokoladekage serveret med appelsinfromage, krystalliseret hvid chokolade, coulis af skovens bær og citronmelisse.

Hvis du løber af med pakken til auktionen, og I er et par stykker mere på aftenen, kan du bestille ekstra menuer hos restauranten.

Früd

Früd har disket op med 2 x 5 gourmet nytårsmenuer til en værdi på i alt 2485 kroner pr. stk.

Menuen består af en forret med Früds tatar af saltet laks med peberrod, rødløg, kapers, creme fraiche og smørstegte croutons, en mellemret med tempereret torsk med spæde kålblade, skagenskinke og beurre blanc sauce, en hovedret bestående af dansk oksemørbrød af velfærdskvæg med kartoffelrosette, svampe a la creme og sauce Bordelaise serveret med frisk salat a part. Til slut får du en dessert med Früds 5 små nytårsdesserter. Mmmm.

Früd tilbyder tilkøb af ekstra kuverter med 25 %, hvis det er dig, der løber afsted med auktionen.

No 16

No 16 har en 4 personers nytårsmiddag til en værdi af i alt 1396 kroner.

Til forret får du skaldyrssouffle i blancheret porre, fennikel crudité, dildolie og hummer bisque, derefter en mellemret med terrine af unghane i tomat, bagte gulerødder, gulderodspuré og brunet smør med røgede mandler. Hovedretten står på urtefarseret mørbrad, rødbedepuré, rehydreret rødbede, Pommes Anna og trøffelsauce. Til slut får du en dessert med mazarinkage, syltede skovbær, broken gel og hvid chokolade mousse.

Hvis du har brug for flere kuverter, kan du tilkøbe dem uden problem gennem No 16.

Vi glæder os!

Vær klar d. 15. december kl. 17:00 til et brag af en live auktion for at sikre et brag af en nytårsaften.

Reklame: Nytår 2020 på Smag Aarhus laves i samarbejde med de medvirkende restauranter.