Foto: Langhoff & Juul

Langhoff & Juul: Bæredygtig livsnydelse fra Aarhus til Ebeltoft

Hos Langhoff & Juul handler det om meget mere end bare god mad. Siden begyndelsen i 2012 har deres univers været præget af et stort fokus på bæredygtighed i alle ordets aspekter. Med stor respekt for naturen omkring os og tiden til nærvær i en travl hverdag, skaber Langhoff & Juul unikke oplevelser både på restauranten i Aarhus og på deres hotel i Ebeltoft.

Langhoff & Juul: Et bæredygtigt univers

Langhoff & Juul hotel
foto: Langhoff & Juul

I hjertet af Langhoff & Juuls ideologi finder man bæredygtighed, som udgør en rød tråd gennem hele virksomheden. Både på restauranten i Guldsmedgade i Aarhus og på boutiquehotellet i Ebeltoft er der en stor omsorg for både naturen, gæsterne, medarbejdere og alle de små landmænd, producenter og designere, der er med til at få det hele til at ske.

Hos Langhoff & Juul er visionen klar: at transformere den danske restaurant- og hotel scene for bæredygtig mad og æstetik af høj kvalitet, alt sammen med en atmosfære af tid og nærvær. Så uanset om du besøger deres restaurant eller hotel, bliver du inviteret til at sænke tempoet og dele gode øjeblikke med dem, du holder af.

Social dining i hjertet af Aarhus

L&J Aarhus
Foto: Langhoff & Juul

I de charmerende gader i Latinerkvarteret i Aarhus ligger Langhoff & Juul som en lille gastronomisk perle. Her du kan sænke skuldrene og blive forkælet med en smagfuld tre-eller fire retters social dining menu. Restauranten gør en ære ud af at tage hensyn til naturens cyklus. Derfor skifter social dining menuen med årstidens råvarer. Uanset hvornår du besøger Langhoff & Juul, er du dog altid garanteret en spændende smagsoplevelse, der forkæler smagsløgene.

Bæredygtigheden går igen i social dining menuerne, hvor retterne laves på økologiske, lokale og sæsonbaserede råvarer. Med minimalt spild forvandles råvarerne til en smagsoplevelse, som serveres i skåle og fade til deling, så alle ved bordet kan mødes om måltidet.

Gastro Getaway i Ebeltoft

Langhoff & Juul menu
Foto: Langhoff & Juul

Når du trænger til en lidt længere pause fra hverdagen, kan du tage en smuttur til Ebeltoft og nyde et ophold på Langhoff & Juuls boutiquehotel helt tæt på vandet. Her bliver stemningen, det nordiske udtryk og den bæredygtige ideologi fra restauranten videreført i smukke omgivelser med plads til forkælelse og nærvær.

Hotellet er det oplagte sted til en hyggelig getaway med den helt særlige Langhoff & Juul ude-hjemme følelse. Når du booker hotellets Gastronomiske Getaway, kommer du ikke til at mangle noget. Opholdet indebærer nemlig alt fra bobler og snacks, fire retters middag og morgenmadsbuffet. Derudover kan du se frem til en overnatning i den smukke Superior Suite og adgang til egen badebro og sauna.

Med restauranten i Aarhus og boutiquehotellet i Ebeltoft inviterer Langhoff & Juul dig til at træde ind i deres bæredygtige univers, hvor god mad og nærvær ikke blot er principper, men en måde at leve på. En invitation til at sætte tempoet ned, dele de gode øjeblikke og lade bæredygtighed og æstetik berige den travle hverdag.

Du kan læse mere om Langhoff & Juul og booke dit bord eller ophold på deres hjemmeside her.