Kickstart Gastro Week på Montra Hotel Sabro Kro.

Når Gastro Week løber af stablen i ugerne 41, 42 og 43, kan du blandt andet nyde en tre-retters menu fra Montra Hotel Sabro Kro.

Montra Hotel Sabro Kro er en af de gamle, kongelige privilegerede kroer, der var geografisk spredt ud over Danmark. Den fine placering ved krydset mellem landevejenene fra syd til nord og øst til vest var perfekt. På adressen Viborgvej 780 har der været udskænkningssted siden 1855.

Læs også: Gastro Week er tilbage – Besøg nogle af Aarhus’ bedste restauranter

Maden på kroen afspejler årets gang og de skiftende sæsoner med hyppig udskiftning af de forskellige retter og menuer. Stedets kokke sætter en ære i de klassiske tilberedninger som braisering, kogning, syltning, rygning og stegning.

På udvalgte datoer i ugerne 41-43 kan du besøge kroen i forbindelse med Gastro Week. Her får du en 3-retters menu til kun 309 kroner per person.

Til forret får du stegte kammuslinger med variation af blomkål, brunet smør, soyaristede nødder og karse. Hovedretten består af en grisekotelet på ben med svampe ragout, græskar timbale, syltede græskar, pommes fondant og en kantarel sauce. Til dessert får du chokoladebrownie med en chokoladeganache, brombærsorbet, friske brombær og knas.

Der er mulighed for både en vegansk eller vegetarisk menu, du skal blot kontakte restauranten på 86 94 89 22.

På Montra Hotel Sabro Kro sættes der pris på klassiske dyder som god mad og godt værtsskab, så du kan godt se frem til en aften på kroen. Pssst, bus nr. 114 kører lige til døren, så du ikke skal tænke på kørelejlighed.

Du køber din billet her.

Besøg Montra Hotel Sabro Kros hjemmeside her.