Foto: Kapitalisten.

Kaffebar på Frederiksbjerg har nu også morgenmad på kortet

Kapitalisten på Jægergårdsgade byder nu på brød og croissanter fra Briançon.

Har du savnet lidt spiseligt til din morgenkaffe hos Kapitalisten på Jægergårdsgade? Så er du ifølge indehaver af Kapitalisten Bjarke Bach Nielsen ikke alene – og derfor har kaffebaren nu udvidet kortet med boller og croissanter fra bageriet Briançon.

“Folk på Frederiksbjerg vil ikke bare have kaffe, de vil også have morgenmad. Mange har spurgt efter noget at spise, og så er de gået igen, fordi vi ikke havde noget på kortet,” fortæller Bjarke Bach Nielsen.

Kapitalisten sælger derfor nu både boller og croissanter enkeltvis, men du kan også købe en morgenmad bestående af en croissant, en friskpresset økologisk appelsinjuice samt en valgfri kaffe til 75 kroner.

Gratis kaffe til 12-taller
Derudover kan studerende på Aarhus BSS – School of Business & Social Sciences – lige nu få en gratis kop kaffe, hvis de kan fremvise et 12-tal fra en af sommerens eksaminer.

Og hvorfor så lige Aarhus BSS?

“Her tænkte jeg, at der var den største koncentration af kapitalister,” siger Bjarke Bach Nielsen.

Kaffebaren på Jægergårdsgade slog dørene op i marts, havde åbningsfest i maj og sælger ikke bare en kop kaffe, men også for eksempel stole, kopper, udstyr og kaffeplanter. Du kan læse mere om kaffebaren her og her.