Foto: Lidl

Inviter dine gæster til den lækreste tapas

Med Deluxe-serien fra Lidl kan du servere den lækreste tapas for dine gæster.

Nogle gange kan det være svært at finde på, hvad man skal servere for sine gæster. Men et sikkert hit er altid tapas. Det er nemt at forberede, så du kan bruge tiden sammen med dem, du holder af, og så er der altid noget, som folk kan lide.

Læs også: Unikke Drappier

Nu har Lidl gjort det endnu nemmere for dig. I stedet for både at skulle til slagteren og ostehandleren, kan du købe det hele hos Lidl. Her har du med Deluxe-serien muligheden for at lave en lækker tapas, som vil imponere dine gæster. Prøv for eksempel deres parmaskinke, som er modnet i minimum 14 måneder. Den kan nydes, som den er, eller du kan rulle den med basilikum og mozzarella indeni og stege den på panden. Du kan også vælge deres spanske pålægsplatte, som indeholder noget for enhver smag. De lækre ostesticks gør, at man rigtig kan sidde og hapse, imens man hygger sig med sine gæster.

Til en rigtig god tapas er der selvfølgelig også pesto til at dyppe brødet i. Her finder du en række pestovarianter, som pepper din tapas op.

En middag skal også gerne have en sød afslutning. Her kan du for eksempel vælge at servere kandiserede appelsiner med chokolade, som passer godt til årstiden. Hvis du kombinerer det med brændte nødder som karamelliserede peanuts, mandler eller hasselnødder, får du en dejlig sød-salt afslutning på aftenen.

Har du mest lyst til en større dessert? Prøv for eksempel Lidls premium flødekage, som du kan få i flere varianter.

Læs mere om Deluxe-serien fra Lidl her.

Perfekt til julehygge

Se alle