Her kan du få en lækker hotdog i Aarhus

Er du mest til et skinkesøm i åben kano med det hele? Måske med Karl Stegger i skinkevest? Eller er du mere til en skaldet franskmand i sovepose? I Aarhus kan du få lidt af hvert på hotdog-menuen – både de helt klassiske og dem med et twist. Her får du tre bud på, hvor du kan få en solid hotdog.

Læs også: Mangler du kød til grillen? Her er 4 slagtere i Aarhus-området

En bid af Sydamerika

Rømer
Foto: Rømer

Hos Rømer på Åboulevarden kan du få forskellige delevenlige småretter, så det bliver nemmere at bestemme sig for, hvad menuen skal stå på. En af retterne er stedets hotdogs, hvor du får to styk med rejesalat, jalapenos, agurk og friske urter til 85 kroner.

Rømer specialiserer sig i de sydamerikanske køkkener og nogle af de andre delevenlige retter, der er på bedding, er for eksempel tacos, ceviche, rørt oksetatar og sliders. Du har altså rig mulighed for at hæve din hotdog-oplevelse til næste niveau.

Hvor: Rømer, Åboulevarden 50, 8000 Aarhus C
Du kan læse mere om Rømer på deres hjemmeside her.

Klassisk havneguf

Havnens Perle
Foto: Havnens Perle

Skal du have en klassisk hotdog uden så mange dikkedarer, er Havnens Perle et godt bud. Det lille sted på havnen serverer hotdogs i den mest velkendte form, hvor du kun skal tage stilling til de typiske spørgsmål: Rød, ristet eller fransk? Pølse i svøb? Frankfurter? Hvad skal du have ovenpå?

Havnens Perle serverer også andre bundsolide, fast food kendinge som burgere, varme sandwich, pita og grillkyllinger. Du kan også få klassisk dansk mad som stegt flæsk, hakkedreng, frikadeller og pølse- eller kebabmix. Mums! Stedets navn kommer af en gammel historie, hvor personalet i en lille pølsevogn ikke altid fik ryddet op, når der var travlt. Nogle gæster sagde, at der kunne se lidt udbombet ud og pølsevognen fik navnet ‘Pearl Harbor’ – eller som vi alle sammen kender den nu: Havnens Perle.

Hvor: Havnens perle, Dagmar Petersens Gade 10, 8000 Aarhus C
Du kan læse mere om Havnens Perle på deres hjemmeside her.

Gourmethotdog i byens madmekka

Griseriet
Foto: Griseriet

Når du besøger Aarhus Street Food, er der et væld af smagfulde muligheder at gå ombord i. Har du dog mest bare lyst til en god hotdog, der er lidt vildere end den sædvanlige, skal du en tur fordi madboden Griseriet!

Her kan du for 60 kroner nyde to gourmethotdogs, der nytænker den klassiske pølse i brød. Griseriets hotdogs består af en brændenælde pølse i brød toppet med citronmayo, relish og sprøde løg. Du får altså noget spicy, noget surt og noget knas!

Som navnet indikerer, har Griseriet helt styr på de danske klassikere med svinekød. På menuen finder du også både flæskestegssandwich og frikadeller med kartoffelsalat –mums!

Hvor: Griseriet, Aarhus Street Food, Ny Banegårdsgade 46, 8000 Aarhus C
Du kan følge med i Griseriets univers på deres Instagram-side her.

Den klassiske, danske pølsevogn

Børnenes Kontor
Foto: Børnenes Kontor

Når man snakker om hotdog-steder, er det næsten umuligt at komme udenom Børnenes Kontors pølsevogne. Du har garanteret gået forbi dem, når du færdes i Aarhus, og det er altså her, du får en god, klassisk hotdog.

Pølsevognene er ejet af Børnenes Kontor, og derfor gør du en forskel for udsatte børn, selvom du bare bestiller en hotdog. Udover god samvittighed får du også en hotdog lavet på kvalitetsråvarer. Her er der blandt andet krav til at at alle pølser skal være fra Steff Houlberg.

Hvor: Rundt omkring i Aarhus – blandt andet ved Banegårdspladsen og Rådhuspladsen.
Du kan læse mere på Børnenes Kontors hjemmeside her.

SU-venligt

Se alle