Foto: Krofatters Mad og Ølbar

Heldigvis: Krofatter’s Mad & Ølbar fortsætter

RESTAURANT Krofatter’s Mad & Ølbar fortsætter, selvom søsterrestauranten Den Lille Kro netop er lukket på grund af økonomiske problemer.

Af Mikkel T. Krogh

Den Lille Kro på Nørre Allé er netop lukket på grund af økonomiske problemer, men heldigvis fortsætter Krofatter’s Mad & Ølbar i Guldsmedgade, som Den Lille Kros ejer Daniel Busch åbnede i november. Årsagen er ifølge TV2 Østjylland, at kroejeren allerede sidste år solgte sin andel i mad- og ølbaren.

”Jeg solgte faktisk ud af Krofatter’s 14 dage efter, at vi startede. Min partner købte mig ud efter aftale, fordi jeg gik med tanker om at starte en form for franchise. Det er ikke blevet til noget konkret endnu, og det er fuldstændig udramatisk. Jeg føler, at jeg har gjort alt, hvad jeg kunne, for at give Aarhus den her hyldest af den danske mad,” siger Daniel Busch Hansen til TV2 Østjylland.

Læs også: 5 oldschool smørrebrødsjoints i Aarhus

Små udgaver af danske klassikere
Ifølge selskabsoplysningerne står en Fritz Walther Pedersen som ejer af Krofatter’s Mad & Ølbar. Mad- og ølbaren har slået sig op på at servere såkaldte dapas, som dækker over små udgaver af klassiske danske retter som millionbøf, biksemad og tarteletter.

Krofatter’s Mad & Ølbar scorede fire flotte stjerner i en anmeldelse i Jyllands-Posten for nylig og havde på bemærkelsesværdig vis over 800 bookinger på portalen Dinnerbooking, inden den åbnede dørene for publikum sidste år.

Læs også: 5 forrygende stegt flæsk i Aarhus