3 steder med lækre burgere i Aarhus

Hvorfor gå på slankekur, når du kan spise burgere? Vi giver dig tre steder i Aarhus med blærede burgere på menuen.

Guiden har tidligere været bragt i Mærk Aarhus

Burger Shack

Frederiksgade 39, 8000 Aarhus

Det er lidt af en Aarhus-klassiker, og selvom de i 2020 ramte gevaldige udfordringer, så har de nye ejere fået burgerkæden tilbage på sporet. Her får du flammegrillede bøffer og byens bedste pomfritter med parmesan og krydderier. De er begyndt at eksperimentere med mange forskellige burgere, men vi ville selv gå helt klassisk. Tag en Double Shack Burger Menu, og tilføj bacon. Sådan en menu koster 149 kroner, men så er du også godt gammeldags mæt. 

Madklubben Grill

Åboulevarden 32, 8000 Aarhus C

Hvis du er på udkig efter en burger til frokost, så har vi måske et lidt overraskende bud til dig. Ved åen finder du en af Madklubbens restauranter, Madklubben Grill, og her har man altid en burger på kortet til frokost. Hvordan burgeren ser ud, ændrer sig henover året, og det gør, at du ofte kan prøve en ny burger. I januar kan du få en grillet teriyakiburger. I den får du grillet, dry-aged okse med teriyaki, cheddar, friterede løgringe, røget chilimayo, salat og asiatiske pickles i en blød briochebolle. Det hele serveres med pomfritter, og det koster 135 kroner.

Grillen Burgerbar

Klosterport 2, 8000 Aarhus C

Ved Klostertorv finder du Grillen Burgerbar, som er en større kæde med restauranter på Sjælland og i Jylland. Her har de en række forskellige burgere, for eksempel med bearnaisesauce, fried chicken eller med ekstra meget ost. Som standard koster en menu 89 kroner for en burger, pommes frites og dip. Vi vil dog gå med en Bearnaise Bastard med bacon, pickles, ristede løg, bearnaisesauce og Grillen’s Mayo og med en 0.5 liters cola til 144 kroner.

Den famøse hawaii pizza…

Amerikansk mad

Se alle