Guide: 3 steder med kardemommesnurrer

Er du også helt tosset med bløde og lune kardemommesnurrer? De lækre basser med remonce og kardemomme kan man efterhånden få flere steder i Aarhus, men vi hjælper dig på vej med tre bud på, hvor du finder de allerbedste kardemommesnurrer.

Jumbo Bakery & Eatery

Mindet 4, 8000 Aarhus C

I det rustikke havnemiljø hos Bakery & Eatery kan man altid nyde duften af friskbagte lækkerier. Her kan du få snaskede og helt eminente kardemommesnurrer, som du er nødt til at prøve, hvis ikke du har smagt dem før. Den søde og klistrede fætter er lavet på surdej, og som prikken over i’et kan du få en god kop kaffe, der perfekt supplerer kardemommesnurreren. Bageriet tilbyder fantastisk surdejsbagværk i alt fra croissanter, surdejsboller og til kardemommesnurrer.

Læs også: Nu kan du prøve de lækre Monkeybread ved populær bager

La Cabra Bakery

Borggade 4F, 8000 Aarhus C

I latinerkvartet finder du La Cabra Bakery, der laver kardemommesnurrer til perfektion. Et fantastisk stykke bagværk med kardemommeremonce, toppet med knuste kardemommefrø og penslet med en sød sirup. La Cabra Bakery serverer hver dag friskbagt surdejsbrød, konditorkager og ikke mindst lune og bløde kardemommesnurrer. La Cabra har også en hyggelig kaffebar, hvor baristaerne serverer kaffe af høj kvalitet.

DavidBreadHead

J.M. Mørks Gade 7 kld. th., 8000 Aarhus C

Hos DavidBreadHead kan du få velsmagende og bløde kardemommesnurrer, der har en skarp og himmelsk smag af kardemomme. Bageriet er ejet og drevet af David Milberg, der hver dag serverer frisk surdejsbagværk til glade kunder. Virksomheden startede som en hobby, men den har hurtigt udviklet sig, og nu udlever bageren sin drøm. Hvis du alligevel er forbi DavidBreadHead og elsker kardemomme, så bør du også smage deres Monkeybread med kardemomme og kanel.

Søde sager

Se alle