Foto: WeDoBurgers

Gratis morgenburgere hos WeDoBurgers

BURGER Den populære burgerjoint WeDoBurgers på Østergade uddeler gratis morgenmadsburgere.

Er du vild med burgere fra morgenstunden? Så skal du kigge forbi WeDoBurgers mandag den 4. april klokken 7-11, hvor burgerjointen på Østergade uddeler hundredevis af gratis morgenmadsburgere til aarhusianerne. Eventen finder sted for at slå på tromme for stedets nye satsning på morgenmad, og forventningerne er store.

”Jeg tør ikke spå om, hvor mange der kommer, for det er jo tidligt på morgenen på en mandag. Men vi håber da selvfølgelig på at lave et par hundrede morgenmadsburgere og endnu mere kaffe. Vi regner dog ikke med at have 2.500 mennesker i kø, som da vi åbnede WeDoBurgers sidste år,” siger medejer Christoffer No til Smag Aarhus.

Læs også: 5 knivskarpe burgerjoints i Aarhus

Hurtig og lækker morgenmad
Morgenmadsburgerne bliver med bacon, æg, avocado og cheddarost i stedet for den klassiske bøf, og ifølge ejerne er det en naturlig udvikling at starte op med morgenmad.

”Vi føler, at der mangler en hurtig og lækker morgenmad i Aarhus. Vi er en burgerbar og skal i den ombæring ikke gå væk fra vores koncept, og derfor blev det til en breakfast burger. Vi søger hele tiden at udvikle os og skubbe grænserne for kvalitet, og en kvalitetsmorgenmad er det naturlige skridt,” siger Christoffer No.

Æggene i burgerne er fra den biodynamiske producent Birkelund i Tønder, og burgerne kan indtages sammen med burgerbarens økologiske juice og italiensk Pascucci-kaffe til 13 kroner koppen.

Se video: 10 brilliante burgere i Aarhus
Læs også: The Burger Shack serverer økoburgere
Læs også: Grillen åbner med SU-venlige priser