Økologisk burger med fries og øl hos The Burger Shack på Frederiksgade

The Burger Shack serverer økoburgere på Frederiksgade

BURGER En ny burgerjoint åbner på Frederiksgade med økologiske burgere og Budweisere til SU-venlige priser.

Af Mikkel T. Krogh

Burgerstederne popper op på stribe i Aarhus for tiden, og nu har endnu en meldt sin ankomst. The Burger Shack åbner på Frederiksgade 39 den 19. februar med burgere, der adskiller sig fra de fleste andre i byen ved at være økologiske og lavet af råvarer fra lokale leverandører.

“Vi så et hul i markedet, da vi ikke føler, at der er andre burgersteder i Aarhus, som gør nok for bæredygtigheden ved at servere økologisk grønt og bruge kød fra fritgående køer. Vi er gået til den for at både finde de rigtige råvarer og at tilberede burgerne, så de ikke bare smager godt, men også er gode for miljøet,” siger medejer Philip Kejser.

Læs også: 5 knivskarpe burgerjoints i Aarhus

Milkshakes og Budweisers
På menukortet får The Burger Shack hamburgers, cheeseburgers, fried chicken, milkshakes og de amerikanske øl Budweiser, Miller og Brooklyn IPA, der kan indtages i de rustikke omgivelser eller tages med hjem. Priserne lyder på 75 kroner for en hamburgermenu og 80 kroner for en cheeseburgermenu, mens en fried chicken står i 55 kroner.

The Burger Shack åbner for første gang dørene for sultne gæster den 19. februar klokken 10, og hele den første uge disker The Burger Shack op med et åbningstilbud bestående af burger, pommes frites og sodavand for 50 kroner.

Læs guide: 5 italienske pizzajoints du skal prøve

SPECS
The Burger Shack
Frederiksgade 39
8000 Aarhus C
Åbner 19. februar kl. 10

Læs guide: 5 sandwichbarer i særklasse