Foto: Grillen Burgerbar

Grillen Burgerbar åbner med SU-venlige priser

BURGER Den københavnske burgerkæde Grillen åbner til februar i CanBlaus gamle lokaler ved Klostertorv med burgere til SU-venlige priser.

I løbet af de seneste par måneder har de københavnske restaurantkæder Madklubben, Gorm’s Pizza og Tommi’s Burger Joint meldt ud, at de åbner op i Aarhus i år, og nu kan endnu én føjes til listen. Det sker med den københavnske burgerkæde Grillen, der netop har underskrevet lejemålet på tapasrestauranten CanBlaus gamle lokaler ved Klostertorv.

Burgerkæden har i forvejen tre restauranter på Nørrebro, Christianshavn og Amagerbro og forventer at åbne dørene i Aarhus i starten af februar. Konceptet lyder på prisbillige burgere serveret i nordisk indrettede lokaler med rå træplanker og industrielle lamper over bordene.

”Vi har stor succes med vores restauranter i København, og nu er tiden kommet til Aarhus. Vi har undersøgt markedet grundigt og er sikre på, at byen er klar til burgere til fornuftige priser og en god kvalitet. Samtidig er CanBlaus gamle lokaler fantastiske og ligger vanvittigt godt,” siger medejer Michael Listov-Saabye.

Får 200 siddepladser
Renoveringen af lokalerne er netop gået i gang, og Grillen får omkring 200 siddepladser. Dermed bliver stedet en af midtbyens absolut største burgerrestauranter, og forventningerne til den østjyske satsning er i top.

”Aarhus er en fed by med masser af studerende og unge mennesker, der i høj grad udgør vores målgruppe. Samtidig findes der ikke et lignende sted i midtbyen. Vi er megaspændte, og vi glæder os vildt til at åbne dørene i februar, når lokalerne er færdige,” siger Michael Listov-Saabye.

Grillen i Aarhus får 6-7 forskellige burgervarianter, som kan fås med pomfritter og dip for 69 kroner fra kl. 12-16 og for 89 kroner fra kl. 16-22. Burgerkæden har desuden et samarbejde med isfirmaet Ben & Jerry’s om milkshakes, der fås for 49 kroner. Den aarhusianske restaurant bliver næsten dobbelt så stor som kædens øvrige restauranter.

SPECS
Grillen Burgerbar
Klosterport 2
8000 Aarhus C
Åbner i starten af februar 2015