GoTasty

Haps: Sandwichbar i Latinerkvarteret lokker med halv pris

GoTasty på Borggade 3 holder reception lørdag den 20. oktober med halv pris på hele menukortet.

Har du fået prøvet den nye sandwich og juicebar på Borggade 3? Hvis ikke så er her en oplagt mulighed! På lørdag den 20. oktober fra klokken 11 til 15 holder GoTasty nemlig reception, og spisestedet har inviteret hele Aarhus. På dagen får du 50 procent på hele menukortet, og caféen lover mad, juice, musik og andet godt til ganen.

På juice-menuen kan du få en mojito-juice, The Tasty One med æble, ingefær og ananas eller hvad med The Fancy One med radiser, gulerod, lime og ananas? Normalt koster en lille 40 kroner, men til receptionen koster den 20 kroner. Af sandwich kan du blandt andet vælge The Crazy Turkey med kalkun og avokado, eller The Tasty Tuna med tunmousse, avokado og jalapeños for 22,50 kroner til receptionen.

Du kan læse mere og holde øje med begivenheden her.

Vidste du, at

vores guides med et antal anbefalinger inden for en given kategori er nogle af vores mest læste artikler? De skal opfattes som aktuelle øjebliksbilleder og ikke som den fulde sandhed om en given kategori. Vi bestemmer selv fuldstændig, hvilke steder der er med i vores guides.