Foto: Restaurant MALT

Gastro Week: MALT inviterer til social dining i historiske rammer

Du kan se frem til velkomstbobler og en 10-retters social dining-menu, når Restaurant MALT i Ceresbyen byder indenfor til restaurantfestivalen Gastro Week.

Du kan med stor sandsynlighed fornemme både historien og smagen af øl, når du træder ind ad døren hos Restaurant MALT i Ceresbyen 64-68.

Rammerne er nemlig det tidligere Ceres Bryggeri, der nu er omdannet til en spændende social dining-restaurant.

Fra den 20. til og med 22. oktober kan du opleve MALTs dejlige delemad til en særligt god pris: Her er restauranten nemlig en del af restaurantfestivalen Gastro Week, som i ugerne 41-43 hylder den gode madoplevelse.

Læs også: Gastro Week er tilbage: Forkæl dig selv med lækker mad til megagode priser

Legende og kreativ

Under Gastro Week byder MALT på et glas velkomstbobler, hvorefter der venter en 10-retters social dining-menu til 499 kroner per snude.

Menuen afsløres først på selve aftenen for dit besøg, men du kan forvente en gastronomisk oplevelse, der er både legende, kreativ og – som en hyldest til omgivelserne – inddrager øl i madlavningen, når det giver mening for den enkelte ret.

MALT anbefaler, at du parrer din 10-retters menu med et tilkøb af restaurantens ølmenu til 300 kroner per person – og hvorfor ikke begynde med en omgang snacks også, når du er igang?

Du kan købe din Gastro Week-billet til MALT og læse om de lækre tilkøbsmuligheder lige her.

Social Dining

Se alle