Gastro Week er tilbage: Her er restauranterne i Aarhus

Reklame: I uge 41, 42 og 43 kan du atter spise på en række udvalgte restauranter i Aarhus til en særligt god pris. Se navnene her.

Har du snart brug for en rigtig god spiseoplevelse på en rigtig god restaurant – uden at det koster dig en bondegård?

Så sæt kryds i kalenderen i uge 41 til 43. Her vender restaurantfestivalen Gastro Week nemlig tilbage, og det betyder, at du får en unik mulighed for at opleve fantastiske, lokale restauranter, som har fokus på kvalitet.

På samtlige restauranter får du minimum tre retter til en særdeles fornuftig pris. Sådan! Du kan købe billet til de forskellige restauranter her.

Køb billet allerede nu til flere restauranter

Frem til uge 41 vil der løbende komme nye navne til, men du kan allerede nu sikre dig billet til en – eller flere! – forskellige restauranter:

Hos RAA Nordic Brasserie & Bar på Margrethepladsen 1, Aarhus C, kan du på udvalgte datoer fra den 6. til 17. oktober nyde tre retter mad for 300 kroner: Tartar af varmrøget laks, unghanebryst og fransk æblekage.

Også hos Cafe Hack på Teatergaden 1 får du tre retter for 300 kroner i perioden 8. til 25. oktober. Her kan du sætte tænderne i skovduebryst, rosastegt dansk dyrekølle samt kirsebæris.

Restaurant Ferdinand på Åboulevarden 28 byder på udvalgte datoer fra den 8. til 20. oktober på tre retter for 250 kroner: Færøsk laks, dansk okse samt ristet kokos og havtorn til dessert.

Tapas- og sushirestauranten Tapashi på Klostergade 52, Aarhus C, inviterer på både forret, mellemret, hovedret og dessert for 300 kroner mellem den 4. og 25. oktober. Her kan du få oksemørbrads-tataki eller frisk tuna-tataki til forret, seks stykker tempura-indbagt laks eller torsk til mellemret, 14 stykker frisklavet sushi eller confiteret andelår med søde kartoffelfritter til hovedret samt creme brulee eller chokolademousse til dessert.

Hos Früd Brasserie & Restaurant på Dalgas Avenue 54, Aarhus C, får du en tre-retters menu til 300 kroner. Her kan du glæde dig til på udvalgte datoer mellem den 6. og 25. oktober at nyde varmrøget laks, roulade af kalvemørbrad samt chokolade panna cotta.

Malt Restaurant & Lounge i Ceresbyen 64-68 byder på tre serveringer til 300 kroner på udvalgte datoer mellem den 8. og 17. oktober. Menuen står blandt andet på rå okse med estragon og udvalg af charcuteri til forret, fettuccine med svinekæbe og rødbede med solbær til hovedret samt banankage med mørke bær og hindbær med hvid chokolade til dessert.

I humør til klassiske retter og en hyggelig atmosfære? Hos Restaurant Fedet på Nordre Strandvej 35 i Risskov kan du mellem den 5. og 17. oktober få en tre-retters menu for 350 kroner: Græskarsuppe, saltimbocca af kalvefilet og tarte tatin.

Tag turen til Viborgvej 780 i Sabro: Her byder Montra Hotel Sabro Kro på tre retter for 289 kroner på udvalgte datoer fra den 9. til 18. oktober. Menuen lyder på stegte kammuslinger til forret, grisekotelet på ben til hovedret samt en luftig chokoladekage til dessert.

Restaurant Anker på Fiskerivej 12 lokker med god mad i maritime omgivelser. Her får du tre retter for 210 kroner mellem den 5. og 25. oktober: Citron gravad hvidfisk til forret, helstegt oksemørbrad til hovedret og mørk chokoladebrownie med hindbærsorbet og saltet karamel til dessert. Psst: Du kan læse mere om Restaurant Anker her.

Det er en forkærlighed for det italienske køkken, der er til stede hos Restaurant Martino på Marselisborg Havnevej 46B, som lokker med tre retter for 210 kroner mellem den 5. og 25. oktober. Her kan du sætte tænderne i gratinerede jomfruhummere til forret, Boeuf Onglet med årtidens grønt til hovedret samt tiramisu til dessert. Psst: Læs mere om Restaurant Martino her.

I det stilrige Radisson RED Hotel på Frederiksgade 88 finder du restaurant Fred & Co., der byder på seks retter serveret af fire omgange til 295 kroner på udvalgte dage mellem den 6. og 17. oktober. Menuen lyder på sprød gris, fisketaco, burrata, rødbedehotdog, Boeuf Onglet samt mazarin med bær, hvid chokolade og is.

Marselisborg Havnekro ved Marselisborg Havnevej 46D har i perioden 5. til 25. oktober tre retter for 210 kroner: Cremet hummersuppe til forret, helstegt kalvemørbrad med sauce bearnaise til hovedret samt karamelcreme med sprøde nødder, bærgele og karamelliseret hvid chokolade til dessert. Psst: Du kan læse mere om Marselisborg Havnekro her.

Kartoffel-porresuppe, tournedos af oksemørbrad og Pære Belle Helene. Det er, hvad du kan se frem til på Den Lille Kro på Nørre Allé 55 på udvalgte datoer mellem den 5. og 25. oktober. De tre retter fås for 210 kroner per snude. Psst: Læs mere om Den Lille Kro her.

250 kroner for tre retter. Det er, hvad du kan se frem til hos Restaurant Le Pagnol på Sønder Allé 29 mellem den 5. og 24. oktober. Menuen lyder på carpaccio af røget dyrekølle til forret, oksemørbrad med skysauce til hovedret samt creme brulee til dessert.

Nyd en aften i historiske rammer på Restaurant Atrium på Hotel Royal ved Store Torv. For 400 kroner får du tre skønne retter på udvalgte datoer mellem den 6. og 24. oktober: Forretten byder på sæsonens hvide fisk, hovedretten står på krogmodnet svinebryst fra Guldrummet, og middagen rundes af med parfait.

Restaurant Apart på Tueager 5 i Aarhus N lokker med hele fire retter for 349 kroner. Menuen består af jordskoksuppe til forret, oksetatar til mellemret, dampet skærising til hovedret samt havtornsorbet med skovmærke, friskost og karamelliseret hvid chokolade til dessert. Du kan sætte tænderne i menuen mellem den 19. og 25. oktober.

Skal middagen begynde med bobler og snacks? Så book bord hos Restaurant Latin på Klostergade 2, der mellem den 5. og 22. oktober byder på netop dét samt tre retter for 300 kroner. Menuen lyder på fiskesuppe til forret, oksemørbrad med Pommes Anna til hovedret og Gateau Marcel til dessert.

En kort køretur fra Aarhus finder du Restaurant Montra Odder Park Hotel, der lokker med tre retter for 325 kroner på udvalgte datoer mellem den 5. og 24. oktober. Forretten består af Creme Pois med grillet kammusling, hovedretten er dansk gris på æble og svampe samt dagens kartoffel, mens desserten lyder marineret pære med makronskum.

På Jægergårdsgade 71 finder du hyggelige Restaurant Ombord, der byder på tre retter for 300 kroner mellem den 8. og 17. oktober. Glæd dig til at sætte tænderne i kartoffel-porresuppe med bacon og smørcrutons, helstegt kalvesteg og braiseret kalvekæbe samt creme brulee serveret med vaniljeis.

Listen over restauranter opdateres løbende.

Oktober 2020

Optællingen er i gang

Tilmeld vores nyhedsbrev