På Marselisborg Havnekro får du klassisk dansk mad med et moderne twist

Dansk mad med et twist til Gastro Week: Marselisborg Havnekro byder på tre retter for kun 210 kroner

Reklame: Cremet hummersuppe, helstegt kalvemørbrad og karamelcreme med sprøde nødder: Marselisborg Havnekro byder på klassisk dansk mad med et twist.

Marselisborg Havnekros koncept er klassisk, dansk mad med et nordisk og moderne strejf. Marselisborg Lystbådehavn danner ramme om det hyggelige spisested og lystbådehavnen giver en helt unik, maritim stemning kun to kilometer fra Aarhus C.

Havnekroen er både et sted med en charmerende sømandspub, en altid (ihvertfald når vejret tillader det) solrig terrasse og en maritim spiserestaurant. Her er du sikret en hyggelig, jordnær og god traditionel spiseoplevelse. Og nu også til en ekstra god pris!

Læs også: Gastro Week er tilbage: Her er de første restauranter

I anledning af Gastro Week byder kroen på udvalgte datoer mellem 5. og 25. oktober på tre retter for kun 210 kroner.

Til forret står den på cremet hummersuppe med creme fraiche og dild efterfulgt af en hovedret med helstegt kalvemørbrad med dampede efterårskål, glaserede beder og sauce bearnaise. Til slut er der godt til den søde tand i form af karamelcreme med sprøde nødder, bærgelé og karamelliseret hvid chokolade. Ja tak!

Du kan læse mere om og købe billet til Gastro Week hos Marselisborg Havnekro her.

Restaurantfestivalen Gastro Week er en unik mulighed for at opleve fantastiske lokale restauranter med fokus på kvalitet til en fornuftig pris.

“Ét af mine absolut favoritsteder i Aarhus er Teater Bodega. Jeg har ofte besøg fra udlandet, og den solide, danske mad er et sikkert hit hver gang.”

Emilie Kristensen-McLachlan, Journalist