Foto: Mathilde Ambrosius Boysen

DGI Huset inviterer til Fællesspisning

Spis god mad i godt selskab til Fællesspisning hos DGI huset hver torsdag.

Elsker du også god mad i godt selskab? Så skal du prøve DGI husets nye tradition, fællesspisning, som finder sted hver torsdag fra kl. 18.00 til 19.30. Fællesspisning er en perfekt måde at mødes og spise god mad sammen med venner, familie og nye bekendtskaber – og så er det ovenikøbet til en rigtig skarp pris. What’s not to like!

For at deltage skal du købe din plads online senest klokken 14.00 på dagen, da der er et maksimum på 100 pladser. Menuen er altid tilgængelig 24 timer før, så du kan tjekke, om det er noget, der taler til dit madglade hjerte. Om ikke andet taler det til den glade pengepung, for det koster nemlig kun 120 kroner at deltage og gå mæt og tilfreds hjem efter en god aften.

Læs også: Café Sidewalk og SMYKBAR afholder Creative Night

En sund og varieret buffet

Fællesspisning er et simpelt koncept, hvor du kan nyde en sund og grøn buffet, der indeholder en kombination af kød eller fisk, 2 fyldige salater, 2 dips og hjemmebagt brød. Postevand er inkluderet i prisen, men du kan også tilkøbe drikkevarer, herunder øl, vin, sodavand, kaffe eller te. Derudover kan du runde aftenen godt af med dagens hjemmebagte kage.

Hvis du har børn med, kan du købe en børnevenlig menu, der inkluderer pasta med kødsovs til 55 kroner- eller en børnepose med pølsehorn, juice, et stykke frugt og en hapser til 45 kroner. Tilkøb af børnevenlig menu kan dog kun købes i indgangen.

Det er også værd at bemærke, at DGI husets køkken har en række certificeringer, herunder økologisk sølvmærke, elitesmiley og Green Key. Derudover er der en ny menu hver uge, så der er altid noget nyt og spændende at prøve.

Læs også: Coffee Collective kommer til Aarhus

Hyggelig atmosfære

Vi har hos Smag Aarhus allerede deltaget i Fællesspisning, og det bliver ikke sidste gang. Med en hyggelig atmosfære, venligt personale og ikke mindst god mad gik vi glade, mætte og tilfredse hjem.

Den pågældende torsdag stod menuen på italiensk inspireret bryst af kalkun med salvie og parmaskinke og carpaccio af røget tun med nye løg. Salaterne bød på små tomater, basilika, chili og feta samt en salat af vintergrønt og røde bønner. Hertil var der friskbagt brød og hummus. Vi sluttede naturligvis af med et lækkert og svampet stykke kage til dessert – og denne torsdag var det kokkens creme fraiche kage med hindbær- og chokoladedrys. Mums!

Er du også fristet af den lækre menu? Så kom og vær med i fællesskabet, og nyd en dejlig middag med dine venner eller familie. Du kan købe billet her.

Grønt og Godt

Se alle