Foto: Dalle Valle

Dalle Valle byder på gratis buffet

CAFÉ Den københavnske cafékæde Dalle Valle åbner i Bruuns Galleri og holder åbningsfest med gratis mad til de første 100 gæster.

Af Mikkel T. Krogh

Københavnske restauranter rykker til Aarhus på stribe, og nu følger den københavnske cafékæde Dalle Valle trop. Den 11. februar åbner kæden en café i shoppingcentret Bruuns Galleri med plads til intet mindre end 250 gæster. På åbningsdagen byder caféen på gratis buffet til de første 100 kunder.

”Med Dalle Valles indtog har vi fået et gennemprøvet koncept, som har vist sig at passe perfekt ind i et center som vores. For tre år siden lagde vi en strategi for bespisningen her i centret, og den er vi lykkes med. Vi har i dag et bredt udvalg af kvalitetsrestauranter til vores gæster, og med åbningen af Dalle Valle kan vi præsentere endnu et interessant cafekoncept,” siger center manager Claus Brændgaard fra Bruun’s Galleri i en pressemeddelelse.

Læs også: Ny café med juice og tapas

Cocktails efter maden
Omdrejningspunktet i cafeen er en stor buffet inspireret af det danske og italienske køkken, og efter aftensmaden forvandler Dalle Valle sig til en cocktailbar.

“Med vores buffet rammer vi en rigtig bred målgruppe lige fra børnefamilierne til de unge og singlerne. Vi håber, at kunne trække de mange studerende i Aarhus ned i Bruun’s Galleri for at spise, og så tilbyder vi cocktails efter klokken 20 hver aften. Så der er ingen undskyldning for at gå direkte hjem efter biografturen eller shoppingturen,” siger restaurantchef Patrick Vinje fra Dalle Valle.

Dalle Valle har eksisteret siden 2007 og har sit navn efter det kendte varehus Daells Varehus i centrum af København. Dalle Valle har i dag syv cafeer, og cafeen i Bruun’s Galleri er den første uden for hovedstadsområdet.

Læs også: Ny SU-venlig café i Guldsmedgade

SPECS
Dalle Valle
Bruuns Galleri, 2. etage
8000 Aarhus C
Åbner 11. februar

Læs artikel: Ny café med brætspil til kaffen