Foto: Chido Mexican Grill

Chido åbner på Frederiksbjerg

TAKEAWAY Den populære mexikanske takeaway Chido på Mejlgade udvider med en forretning på Frederiksbjerg.

Af Mikkel T. Krogh

Siden åbningen for et år siden har den mexikanske takeaway Chido Mexican Grill på Mejlgade slået sig godt fast en af byens førende takeaways inden for burritos, quesadillas og tacos. Nu får den populære takeaway en søsterforretning på Frederiks Alle 135 i lokalerne, der tidligere har huset Ye Sushi Bar.

”Kunderne i Mejlgade har forelsket sig i vores koncept, så det var mest et spørgsmål om, hvornår vi skulle udvide vores forretning. Vores første prioritet har altid været at komme til Frederiksbjerg, hvis vi kunne finde et passende lokale, og efter at have søgt i flere måneder har vi nu fundet det. Vi kan næsten ikke vente med at åbne,” siger medejer Oskar Palsson til Smag Aarhus.

Læs også: 6 skarpe restauranter på Frederiksbjerg

Friske råvarer og lave priser
Chido forventer at åbne på Frederiksbjerg i marts og har store forventninger til den nye location i det hippe område.

”Kvarteret boomer, og vi tror fuldt og fast på, at en takeaway med høj kvalitet, friske råvarer og priser, hvor alle kan være med, er perfekt på Frederiksbjerg. Vi er ydmyge over for, at det er gået så godt i Mejlgade, og vores oprindelige tro på, at fastfood kan laves på en frisk, skandinavisk måde, har vist sig at holde stik,” siger Oskar Palsson.

Menuen på Frederiks Allé bliver som i Mejlgade burritos i fire varianter, tacos i fire varianter og quesadillas i fire varianter. Priserne starter ved 55 kroner for burritos og quesadillas, mens tacos starter ved 60 kroner for tre tacos.

Læs også: 5 nye restauranter du skal prøve

SPECS
Chido Mexican Grill
Frederiks Allé 135
8000 Aarhus C
Åbner i marts 2016

Læs også: 5 takeaways for gourmetlovers