Casablanca blænder op for formidabel menu under Gastro Week

Gastro Week starter i denne uge, og her kan du spise pp nogle af byens bedste restauranter. Én af dem er Casablanca.

Gastro Week går i gang i denne uge og varer til og med uge 43. Her kan du blandt andet vælge at besøge den ikoniske Café Casablanca i Rosensgade.

Læs også: Gastro Week er tilbage – Besøg nogle af Aarhus’ bedste restauranter

Café Casablanca er en af de nyeste tilføjelser til Gastro Week- konceptet. Det smagfulde spisested ligger i hjertet af Aarhus og har huset gæster siden 1981. Her kan du forvente en gastronomisk oplevelse, hvor alt er lavet fra bunden. På den måde kan du altid sikre dig, at det er de bedste råvarer, du får serveret, og at intet er tilfældigt. Glæd dig til at sætte tænderne i fire lækre fristelser, som er fyldt med kvalitet og smag.

Fantastisk værtsskab i øjenhøjde

Restauranten gør sig umage for at give dig en uforglemmelig oplevelse, hvor du som gæst er i centrum. Et besøg hos Café Casablanca handler i høj grad om en samlet gastronomisk oplevelse, hvor god mad og hyggeligt selskab er kernen, men også den følelse og fornemmelse, du går hjem med efterfølgende.

Menu med fokus på det bedste fra havet

Hos Casablanca får du en menu, hvor man har taget udgangspunkt i alt det bedste fra havet. Her får du hele fire retter for 410 kroner. Menuen starter med kammuslinger en croûte bagt i egen skal med urter. Mellemretten er dejlig cremet hummerbisque, saltet torsk og selleri. Til hovedretten finder du også hovedelementet i havet. Her får du nemlig gratineret Vesterhavsfisk, sauce blanquette og kartoffeuré.

Som alternativ kan du tilvælge velhængt oksemørbrad med klassisk tilbehør. Dette koster 100 kr. ekstra og tilvælges i købsforløbet. 

Desserten er balsamico-marinerede sensommerbær, dulce de leche samt kærnemælkssorbet.

Du kan booke dit bord her, og hvis du vil læse mere om Casablanca, kan du gøre det her.
Gastronomi

Se alle