Foto: Café Sidewalk

Café Sidewalk fejrer det nye år med masser af tilbud

I januar måned har Café Sidewalk ved åen en række lækre tilbud, som for alvor kan skyde året godt i gang.

Året er lige gået i gang, og allerede nu kan du få fantastiske oplevelser til skarpe priser hos Café Sidewalk. De har nemlig lavet en række gode tilbud, så du kan få en fremragende start på det nye år.

Hele januar kan man som medlem af åens hyggeligste klub få 1 valgfri salat for kun 79 kroner. Du sparer hele 30%. For at være med i klubben skal man blot følge Café Sidewalk på enten Facebook eller Instagram. Tilbuddet gælder søndag-torsdag, og for at indløse tilbuddet skal man fremvise i caféen, at man er med i klubben.

Læs også: Sydamerikansk café flytter ind på Street Food

Derudover har de også fra den 17/1 til 10/2 et grønt tilbud. Her kan man nemlig spare 25% på alle Café Sidewalks vegetariske og veganske retter, og dem har de hele 9 af! Det gælder dog ikke til morgenmad. For at indløse dette tilbud skal man oplyse koden “GRØNSIDEWALK” i caféen eller ved booking. Tilbuddet gælder ligeledes søndag-torsdag. 

Café Sidewalk har også nogle fremragende morgenmads-deals. Mandag-fredag kan du få deres morgenmadstallerken til kun 29 kroner, og i weekenden kan du få en Early Bird brunch til kun 79 kroner, hvis du kommer før kl. 10.00. 

Du kan blive en del af åens hyggeligste klub på Facebook her eller på Instagram her.

Du kan booke bord her.
Brunch ska' der til

Se alle