Foto: Mammis Gelato.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste isbutik

Mere end 1.100 af Smag Aarhus’ læsere har kåret byens bedste is. 

Sommertid er is-tid – og spørger man Smag Aarhus’ læsere, er der ingen tvivl om, hvor man får den bedste af slagsen.

Med næsten en tredjedel af stemmerne løber den nyåbnede Mammis Gelato i Rosensgade nemlig med førstepladsen i en læserafstemning, som Smag Aarhus netop har gennemført med mere end 1.100 besvarelser.

“Jeg er så overvældet. Det betyder simpelthen så meget, og jeg havde slet ikke forventet det, når vi kun har haft åbent i to en halv måned,” siger medejer af Mammis Gelato Helle Schmidt.

Sammen med datteren Michelle Schmidt står hun bag Mammis Gelato, som slog dørene op i midten af april. Både mor og datter er uddannede i Italien i kunsten at lave ægte gelato.

Italiensk gelato-is
Mammis Gelato byder på isvarianter af den italienske gelato-type, som du kan få i bæger eller vaffel, ligesom isbutikken sælger ispinde, softice samt et udvalg af iskager.

Ifølge Helle Schmidt har Mammis Gelato fokus på hygge, et prisniveau, hvor alle kan være med, og ikke mindst kvalitet. For eksempel importerer isbutikken sine råvarer direkte fra Italien.

“Når man skal lykkes med et koncept som vores, så skal man også have passion for is, og der må jeg give min datter hele æren. Hun laver al isen og lægger al sin sjæl og kreativitet i det,” siger Helle Schmidt.

Dolce Vita og Okkels Is
På andenpladsen i afstemningen om byens bedste is finder du iskæden Dolce Vita, mens Okkels Is i Risskov indtager tredjepladsen.

Hele top 5 ser ud som følger:

  1. Mammis Gelato
  2. Dolce Vita
  3. Okkels Is
  4. Olufs Is
  5. Ishuset på Marselisborg Havn

Stort tillykke til alle 🙂