Foto: Timm Vladimirs Køkken

Burger og cocktails: Besøg Timm Vladimirs Pop Up burger bar

Hvem elsker ikke en god burger med sprøde fritter? Hos Timm Vladimirs Pop Up burger bar kan du kombinere burgere med iskolde cocktails. Helt perfekt efter strandturen på en lun sommeraften.

I sommervarmen er det som bekendt vigtigt med både væske og salt – og hos Timm Vladimirs Pop Up burger bar kan du få begge dele i rigelige og lækre mængder.

Hos spisestedet er der masser af siddepladser både inde og ude, så du kan nyde den friske havluft og den maritime atmosfære i sommermånederne, mens du sætter tænderne i en af de lækre burgere på menuen.

Timmster, fisk og vegetar

Den originale Timmster burger er, udover den gedigne bøf, blevet suppleret med spicy onion rings.

Fiskeburgeren indeholder friteret sej vendt i en beer batter og overhældt af en hjemmelavet tatar sauce.

Du kan også vælge en vegetarburger med en hjemmelavet veggie patty baseret på bagte søde kartofler, som er smagt til med forskellige krydderier.

Læs også: Ny japansk gastropub: KAZO Izakaya er åbnet i Jægergårdsgade

Burger med tilbehør

Alle burgere koster 95 kroner, og de kan også fås som menuer med dertilhørende pommes frites og sodavand, øl eller cocktails.

Burgerbarens pommes frites er drysset med rosmarinsalt, og som dip kan du vælge imellem mayo, hvidløgsmayo, ketchup og chipotlemayo, som alle er hjemmerørt fra bunden.

Årets nyhed på menukortet hos Timm Vladimirs Pop Up burger bar er buffalo chicken wings med ranch-dressing, og her lyder prisen også på 95 kroner.

Sluk tørsten på en varm sommerdag

Hos Timm Vladimir Pop Up burger bar er baren også åben hele sommeren, så du og dine kan forsyne jer med lækre cocktails som for eksempel Gin & Tonic, Hugo Spritz og Passion Punch.

Kalder sommeraftenen mere på et glas vin, kan du både få hvidvin, rosé og rødvin – og skal sommerferien fejres, kan du også skåle ferien ind med et glas Cava.

Udover sodavand, vand og dagens lemonade finder du i barens køleskab også dåseøl fra Timm Vladimirs Bryghus, hvor du kan prøve kræfter med en Pale Ale eller en IPA, mens der også er et udvalg af forskellige small batch øl.

Du finder Timm Vladimirs Pop Up burger bar på Fiskerivej 2. Burger baren holder åbent alle dage fra klokken 12.00-21.00 helt frem til den 14. august.

Læs også: Michelin 2022: Her er stjernerne i Aarhus

Blærede burgere

Se alle