Reklame: Restaurant Atrium tilbyder som noget helt nyt en lækker dining-menu, hvor nytænkning og årstidens råvarer er i fokus. I hele december kan du hver lørdag endda få menuen til frokost.
Restauranten Atrium, som har til huse på førstesalen af Hotel Royal med egen indgang fra Store Torv, byder som noget helt nyt på en lækker dining-menu, hvor retterne løbende bliver nytænkt og -fortolket.
Atrium har skiftet menukortet ud med en fast dining-menu, som skifter omkring én gang om måneden. På menuen får du udvalgte snacks og tre retter. Til hverdag får du menuen for 275 kroner.
I weekenden inkluderer menuen fri vinbar med to slags hvid- og rødvine og dessertvin, kaffe eller te og hjemmelavet sødt. Alt dette får du for kun 495 kroner.
Læs også: 3 bud på jubelvækkende julemad i Aarhus
Det er restaurantens dygtige kokke, som står bag menuen.
“Det nye koncept har givet plads til mere leg og udfordringer i køkkenet. Vores retter er altid årstidsbestemt, og vi tester og udvikler retterne hele tiden,” fortæller Søren Jakobsen, restaurantchef på Atrium.
Atrium specialiserer sig også i cocktails, og det vil der kun blive mere af i takt med, at byen åbner mere og mere op igen. Cocktailsene bliver for eksempel lavet på hjemmelavede sirupper, kombucha og urteudtræk samt friske råvarer efter sæson.
I hele december kan du hver lørdag få den nye dining-menu til frokost. Så er der sikret en lækker pause i julegaveindkøbene.
Læs mere om den aktuelle menu og book bord på Atriums hjemmeside her.